Νύχτα τρόμου για Ελληνίδα εγκυμονούσα τραγουδίστρια μετά από επίθεση

Υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο παραμένει η 39χρονη

Νύχτα τρόμου για Ελληνίδα εγκυμονούσα τραγουδίστρια μετά από επίθεση

Η Αννέτ Αρτάνι, η ταλαντούχα τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από το Fame Story, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, είχε μια απίστευτη περιπέτεια και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, όπως η ίδια έγραψε στα social media, προχθές το βράδυ έβγαλε μια βόλτα τη σκυλίτσα της Miney Puppette και σκύλος επιτέθηκε στο μικρό της τετράποδο.
Στην προσπάθειά της να προστατέψει το μικρό της σκυλάκι έπεσε κάτω με την φουσκωμένη κοιλιά της, χτύπησε στα γόνατα και στα χέρια και έπαθε διάστρεμμα στον καρπό.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα, προκειμένου οι γιατροί να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το μωρό της άλλα και να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να προκληθεί πρόωρος τοκετός.

Μετά την περιπέτειά της, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε δίλημμα αν πρέπει να μηνύσει τον ιδιοκτήτη του σκύλου καθώς το ίδιο σκυλί της είχε επιτεθεί και πριν δύο χρόνια ή να μην προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση γιατί δε θέλει να βλάψει το σκύλο, παρά το γεγονός ότι κινδύνεψε εξαιτίας του. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν μετά το περιστατικό, της είπαν ότι δεν μπορούν να συμπληρώσουν κάποια αναφορά για το συμβάν του ατυχήματος αφού δεν ήταν μπροστά, γεγονός που της δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στο τι απόφαση να πάρει.

Η ακριβής όψη χιαστί που πραγματοποιεί ο διελαύνων Ποσειδώνας (ατύχημα, σύγχυση) με τον Άρη της (επίθεση, δάγκωμα, πέσιμο, κινήσεις ) αφ' ενός υποδεικνύει το ατύχημα της εγκύου τραγουδίστριας και αφ' ετέρου δείχνει ότι δύσκολα θα μπορέσει να βρει το δίκιο της.

79

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved