Ποιος γνωστός Έλληνας αποκάλυψε: «Έκανα σεξ με παντρεμένη και μας έβλεπε ο άντρας της!»

Μια ακόμη «πικάντικη» δήλωση και δεν είναι από τον... Σπαλιάρα

Ποιος γνωστός Έλληνας αποκάλυψε: «Έκανα σεξ με παντρεμένη και μας έβλεπε ο άντρας της!»

Με τον Άρη (σεξουαλικές επιδόσεις) σε τετράγωνο με τον Ουρανό (αποκαλύψεις, σάλος) να κρατεί καλά στο ουράνιο σκηνικό, μετά το ντόρο της δήλωσης του Γιάννη Σπαλιάρα ότι έχει συνευρεθεί με πάνω από 4000 γυναίκες, ακόμα ένας γνωστός Έλληνας κάνει «πιπεράτη» αποκάλυψη.

Ο Διονύσης Αλερτάς, ο hot ζαχαροπλάστης, που το ευρύ κοινό τον έχει μάθει από τη συμμετοχή του στις εκπομπές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Τατιάνας Στεφανίδου, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την σεξουαλική του ζωή.

Η διελαύνουσα Αφροδίτη (γυναίκες) στην Παρθένο (λεπτομέρεια) ευνοεί την ανάλυση θεμάτων που σχετίζονται με τις ερωτικές συντρόφους και έτσι ο «ζαχαροπλάστης με τα τατουάζ» -όπως έγινε γνωστός- σε ερώτηση για το ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει στον έρωτα, έδωσε μια λεπτομερειακή απάντηση.

«Έχω κάνει πολλά ακραία. Είμαι νορμάλ γενικά, δεν είμαι ανώμαλος. Και δεν μετανιώνω για τίποτα. Εκείνο που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν που τα είχα με μια παντρεμένη και στην πορεία κατάλαβα πως μας έπαιρνε μάτι ο άντρας της! Δεν ξέρω για ποιον είναι το τραγικό, για μένα που δεν φοβόμουν ή για εκείνον που άντεχε να βλέπει τη γυναίκα του με άλλον! Άσ' τα, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!».

Μη ξεχνάμε βέβαια ότι ο Ερμής (δηλώσεις) είναι στον Λέοντα (εντυπωσιασμός, χιούμορ) και πολλά από αυτά που θα ακούμε, πέρα ότι θα έχουν δόσεις υπερβολής, θα γίνουν αιτία για πλάκες και απολαυστικά troll.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο gossip-tv.gr

820 81b9f255-7060-4f04-99c8-6329b3456cd9

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved