«Η Τατιάνα σαφέστατα δεν πουλάει όσο η Ελένη»: Ποιος «καρφώνει» την Στεφανίδου;

Τι έπρεπε να κάνει η Τατιάνα, αντί να τα «βάλει» με το τηλεοπτικό γκελ της Μενεγάκη;

«Η Τατιάνα σαφέστατα δεν πουλάει όσο η Ελένη»: Ποιος «καρφώνει» την Στεφανίδου;

Το ζώδιο που αγαπά την κριτική είναι αυτό της Παρθένου και με την Αφροδίτη (γυναίκες) στην συγκεκριμένη θέση (κριτική) να κινείται ανάδρομα (παρελθοντικά γεγονότα), προγενέστερες καταστάσεις ανασύρονται στην επιφάνεια και δέχονται αυστηρό σχολιασμό, ιδιαίτερα από το γυναικείο κοινό.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι τηλεκριτικός, επομένως είναι η δουλειά της να σχολιάζει τα της τηλεόρασης και με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο, ενισχύεται η «χειρουργική ακρίβεια» με την οποία χρησιμοποιεί τις λέξεις και αναπτύσσει την επιχειρηματολογία της για την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Πολλές φορές τα κείμενά της θεωρούνται καυστικά αλλά συγχρόνως γίνονται talk of the town. Με τον Άρη («καρφιά») σε αποκλίνον τετράγωνο με τον Ουρανό (σάλο) το σύμπαν την προκαλεί να κατακεραυνώσει, χωρίς εκπτώσεις στην κριτική της, την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αναφερόμενη στην τηλεοπτική αναμέτρηση της χρονιάς μεταξύ Τατιάνας Στεφανίδου και Ελένης Μενεγάκη,όπως διαβάσαμε στο gossip-tv, η τηλεκριτικός υποστηρίζει ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει αναμφισβήτητα ένα τηλεοπτικό γκελ που δεν μπορεί να συναγωνιστεί η Τατιάνα Στεφανίδου, αποθεώνοντας όμως την παρουσιάστρια του «Mia» γιατί δούλεψε σκληρά και κριτικάρει στους ιθύνοντες του Star που δεν την αξιοποίησαν σε σωστή ζώνη.

«Της Τατιάνας ήταν η καλύτερη χρονιά της. Κατάφερε να δουλέψει πολύ και να φτιάξει ένα πλούσιο μαγκαζίνο. Δυστυχώς, αυτή της η προσπάθεια δεν έπιασε τόπο, γιατί βρέθηκε απέναντι από μια εκπομπή με φόρα... Η Τατιάνα σαφέστατα δεν πουλάει όσο η Ελένη, γι' αυτό και ήταν μέγα λάθος του καναλιού όχι μόνο να τη βάλει απέναντι, αλλά να επιμένει σε κάτι τέτοιο και για του χρόνου. Έκανε πάρα πολύ καλά που έφυγε...».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved