Μπέτυ Μπαζιάνα: Η «Πρώτη κυρία» της καρδιάς του Αλέξη Τσίπρα

Η Μπέτυ Μπαζιάνα μέσα από τα μάτια του Πρωθυπουργού

Μπέτυ Μπαζιάνα: Η «Πρώτη κυρία» της καρδιάς του Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα -ή Μπέτυ όπως τη φωνάζουν- Μπαζιάνα γνωρίστηκαν στο σχολείο των Αμπελοκήπων όπου φοιτούσαν το 1987, όταν ήταν και οι δύο 13 ετών. Πολύ σύντομα ερωτεύτηκαν, αναγκάστηκαν για ένα διάστημα να μείνουν μακριά λόγω σπουδών και στη συνέχεια ξαναενώθηκαν, συγκατοίκησαν και απέκτησαν δύο παιδιά.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, η όμορφη μελαχρινή σύντροφος του Πρωθυπουργού αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και γενικότερα έχει low profile ενώ συχνά χαρακτηρίζεται ως: η «πιστή Πηνελόπη», η «ήρεμη δύναμη» ή «πηγή έμπνευσης» του Αλέξη Τσίπρα.

Ποια είναι όμως η εικόνα που έχει ο Αλέξης Τσίπρας για την Μπέτυ Μπαζιάνα; Τι δείχνει ο αστρολογικός του χάρτης;

Η ακμή του 7ου οίκου, ο οποίος συμβολίζει το γάμο και τη συντροφικότητα, βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη στο γενέθλιο χάρτη του Έλληνα Πρωθυπουργού, δείχνοντας μια σύντροφο η οποία έχει μια ιδιαίτερη κουλτούρα και οπτική για τα πολιτικά -και όχι μόνο- πράγματα.

Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου στο ωροσκόπιό του είναι ο Δίας και βρίσκεται στον 11ο οίκο δείχνοντας ότι για τον Αλέξη Τσίπρα η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν είναι μόνο σύντροφος αλλά και φίλη, συνοδοιπόρος, η γυναίκα με την οποία έχει κοινά ενδιαφέροντα, στόχους και ιδανικά.
Το γεγονός ότι ο Δίας πραγματοποιεί όψη τριγώνου τόσο με τον Ερμή όσο και τον Κρόνο στο ωροσκόπιό του, δείχνει ότι η καλή συζήτηση και επικοινωνία, χωρίς να λείπει το στοιχείο της κριτικής, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της μακρόχρονης σχέσης τους.

Η παρουσία του Ποσειδώνα στον 7ο οίκο του Αλέξη Τσίπρα, δείχνει ότι η Μπέτυ Μπαζιάνα αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις και φροντίζει να μένει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας κι η στάση της αυτή γοητεύει ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό.

Τέλος, το ευαίσθητο σημείο που δείχνει τη σύζυγο σε ένα ανδρικό αστρολογικό χάρτη σύμφωνα με την Uranian Astrology είναι Μηδενική Κριού / Σελήνη = Ήλιος και στο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσιπρά βρίσκεται επάνω στα γενέθλια μεσοδιαστήματα Σελήνη / Δία και Ήλιου/Αφροδίτη, δείχνοντας ότι πρόκειται για έναν έρωτα με μεγάλη διάρκεια και ότι εκείνος θεωρεί την Μπέτυ το «γούρι» του, την «τύχη» του!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved