Σοκ! Έσπασαν το αυτοκίνητο γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού - Ποιος ήταν ο λόγος;

Η ηθοποιός σοκαρισμένη αποκαλύπτει το λόγο της απίστευτης περιπέτειάς της

Σοκ! Έσπασαν το αυτοκίνητο γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού - Ποιος ήταν  ο λόγος;

Πριν λίγες μέρες η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, κατεβαίνοντας στο κέντρο της Αθήνας, έπεσε θύμα ληστείας, όπως έγραψε η ίδια στο Facebook. Άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της και την έκλεψαν. Η ατυχία της όμως αυτή, δυστυχώς, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Υπήρχε λόγος.

Εμβρόντητη έμεινε η ηθοποιός, όταν έμαθε από την αστυνομία γιατί οι ληστές διάλεξαν το δικό της αυτοκίνητο. Απ' ό, τι φάνηκε το κριτήριο των ληστών ήταν το περιεχόμενο του αυτοκινήτου, το οποίο κατάφεραν να ανακαλύψουν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσαν οι αστυνομικοί την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, οι ληστές είχαν ανιχνευτή ηλεκτρονικών συσκευών και έτσι, παρότι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που είχε κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού δεν φαινόταν, η συσκευή «κάρφωσε» την ύπαρξη του.
Δυστυχώς, για την ηθοποιό ο υπολογιστής έγινε καπνός, όμως η ίδια, θέλοντας να μάθουν οι δικτυακοί της φίλοι αυτήν την πληροφορία και να προσέχουν, έγραψε στο Facebook το παρακάτω μήνυμα όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr.

«Περίεργες οι μέρες που ζούμε...Άφησα το αυτοκίνητό μου για πέντε λεπτά στον πεζόδρομο Σταδίου και Σανταρόζα (πιο κέντρο πεθαίνεις) και γυρίζοντας βρήκα το τζάμι σπασμένο και φυσικά έλειπε ο υπολογιστής που τον είχα βάλει κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και δεν υπήρχε περίπτωση να τον δει ανθρώπου μάτι. Η Αστυνομία μου είπε λοιπόν ότι έχουν ανιχνευτή ηλεκτρονικών συσκευών και γι' αυτό εντόπισαν τον υπολογιστή κι έσπασαν μόνο το δικό μου αυτοκίνητο. Μην αφήνετε τίποτα μέσα στο αυτοκίνητο (κινητά κλπ) γιατί ακόμα κι αν είναι πολύ καλά κρυμμένα, τα βρίσκουν».

Ο διελαύνων Ουρανός (ξαφνικά δυσμενή γεγονότα) στο ωροσκόπιο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου αυτήν την περίοδο είναι σε τετράγωνο με την Αφροδίτη της (πράγματα, αντικείμενα) δείχνοντας ξαφνικές απώλειες και ζημίες για την ηθοποιό. Παράλληλα, η δυσμενής όψη του Άρη (σπάσιμο, βίαια, βιαστική και σφοδρή ενέργεια) με την Αφροδίτη της (αγαθά) συνετέλεσε, ώστε μέσα σε λίγα λεπτά να της σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου και την κλέψουν.

alexandra-palaiologou-570

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved