Χρυσικοπούλου: Αυτή είναι όλη η αλήθεια πίσω από την αποχώρησή της από την «Ελένη»

Γιατί δεν θα βρίσκεται στο πάνελ - Όλες οι λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

Χρυσικοπούλου: Αυτή είναι όλη η αλήθεια πίσω από την αποχώρησή της από την «Ελένη»

Με αλλαγές ξεκινά η καινούργια τηλεοπτική χρονιά για την εκπομπή «Ελένη»! Η Νέα Σελήνη (νέα αρχή) της 2/7 έγινε στον 10ο οίκο (θέματα καριέρας και εργασίας) της Ελένης Μενεγάκη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (αλλαγές) της που βρίσκεται στον 7ο οίκο (συνεργάτες), και, όπως έγινε γνωστό, εκτός από την Αντωνία Καλλιμούκου, και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής.

Η Ελιάνα είχε πολύ καλή επικοινωνία με την Ελένη Μενεγάκη, μιας και οι δυο τους έχουν τη γενέθλια Σελήνη στους Διδύμους, ενώ το αέρινο στοιχείο είναι τονισμένο στο ωροσκόπιο και των δύο γυναικών, γεγονός που συνέβαλε και σε μια καλή συνεργασία μεταξύ τους.

Τι έγινε όμως και η Ελιάνα δεν θα είναι θα είναι από τον ερχόμενο Οκτώβριο στην εκπομπή «Ελένη»;

Όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr η δημοσιογράφος μιλώντας στο InStyle αποκάλυψε: «Yπήρξε πρόθεση και από τις δύο πλευρές για συνεργασία, που τελικά όμως δεν κατέληξε σε κάποια συμφωνία. Οι αυξημένες μου υποχρεώσεις αλλά και η αφοσίωση στην κόρη μου ήταν επίσης καθοριστικοί παράγοντες ώστε να οδηγηθώ σε αυτήν την απόφαση».

Ακόμη επισήμανε ότι οι σχέσεις της με την Ελένη Μενεγάκη και τον Alpha είναι άψογες και αυτό που κρατάει είναι οι ωραίες αναμνήσεις από τα τρία χρόνια συνεργασίας.

Αυτήν την περίοδο ο διελαύνων Πλούτωνας (βαθιοί μετασχηματισμοί) σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ερμή της (σκεπτικού) στον Αιγόκερω (σε θέματα καριέρας), γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved