Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν μιλά ποτέ για την προσωπική της ζωή

Τι είναι αυτό που την εμποδίζει να αναφερθεί στα προσωπικά της;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν μιλά ποτέ για την προσωπική της ζωή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να μιλά για τα προσωπικά της, θέλει να απασχολεί με τη δουλειά της. Πόσο όμως αυτό είναι εφικτό αφού αποτελεί δημόσιο πρόσωπο και ο κόσμος ενδιαφέρεται και για άλλες πτυχές της ζωής της;

Η ίδια όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr δήλωσε ότι: «Πως, όταν θέλεις να κρατάς τα προσωπικά σου μόνο για σένα, μπορείς. Έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου και δεν τις έχει καταλάβει κανένας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προστατεύσεις ό,τι βιώνεις, είτε είναι δύσκολο είτε όμορφο.».

Η παρουσιάστρια έχοντας τη γενέθλια Αφροδίτη (επί προσωπικού θέματα) στον αστρολογικό της χάρτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα («σφίγγα») έχει γεννηθεί με την προδιάθεση να μη νιώθει άνετα στο να εκθέτει τα προσωπικά της σε δημόσια θέα και όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι της ζωής της είναι της λογικής «τα εν οίκω, μη εν δήμω».

Στο ερώτημα τι θα την έκανε να μιλήσει για τα προσωπικά της δήλωσε: «Θα μιλήσω όταν θα νιώσω πολύ χαλαρή, τελείως ελεύθερη. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο.».
Η δήλωση της έγινε με τη διελαύνουσα Αφροδίτη να ενεργοποιεί τη γενέθλια όψη Αφροδίτης- Πλούτωνα που προτάσσει ότι τα προσωπικά θέματα δεν πρέπει να γίνονται δημόσια.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved