Ελένη Μενεγάκη: Ποιον συνεργάτη της έκανε να κοκκινίσει on air και γιατί;

Τι του είπε και τα 'χασε;

Ελένη Μενεγάκη: Ποιον συνεργάτη της έκανε να κοκκινίσει on air και γιατί;

Η Ελένη Μενεγάκη, εξαιτίας της συνόδου Ερμή (λόγια) – Δία (θετικά) στο Ζυγό (στους άλλους) στο γενέθλιο χάρτη της, όταν νιώθει είτε συμπάθεια είτε ευαρέσκεια για κάτι ή κάποιον το δείχνει ανοιχτά.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής ο pastry chef, Χρήστος Βεργάδος είχε μια έκπληξη στην Ελένη, ετοίμαζε μιλφέϊγ μπακλαβά.
Πλησιάζοντάς τον η Ελένη Μενεγάκη αφού του είπε ότι είχε πάει να αλλάξει σκουλαρίκια, τον πήρε μια αγκαλιά και τον άρχισε στις φιλοφρονήσεις: «Χρήστο μου, τι ωραία που τα λες! Έτοιμος παρουσιαστής. Δεν υπάρχεις! Μπράβο! Φτου – φτου! Και φτιάχνεις πραγματικά ωραιότατα γλυκά και τα λες τόσο ωραία. Αυτή η ηρεμία σου, η γλύκα σου και η γνώση, ο τρόπος που τα μεταδίδεις στους άλλους είναι καταπληκτικός!»

Εκείνος τα 'χασε από την πληθωρικότητα των κομπλιμέντων της Ελένης και με συστολή της είπε: «είναι αυτή η στιγμή που κοκκινίζω!» και πράγματι, ο pastry chef όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο στο gossip-tv.gr... έγινε κόκκινος σαν το παντζάρι!

Η Ελένη Μενεγάκη χθες είχε τον διελαύνοντα Άρη (διαχυτικότητα) στους Διδύμους (νέα πρόσωπα) σε θετική όψη με τον Ερμή της στο Ζυγό (κομπλιμέντα).

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved