Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή είναι η πρόταση συνεργασίας που άναψε φωτιές!

Το νέο «δίδυμο» της καινούργιας τηλεοπτική σεζόν

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή είναι η πρόταση συνεργασίας που άναψε φωτιές!

Οι φήμες για την μεταγραφή Ουγγαρέζου έχουν πάρει φωτιά καθώς η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και παρουσιαστές και κανάλια κάνουν συζητήσεις για την επόμενη.

Όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr σύμφωνα με δημοσίευμα ο ατακαδόρος Υδροχόος Δημήτρης Ουγγαρέζος και η γοητευτική Αιγοκερίνα Μαίρη Συνατσάκη έχουν καταθέσει πρόταση στο κανάλι του Αμαρουσίου για μια καθημερινή μεσημεριανή και πολύ ανατρεπτική εκπομπή. Προς το παρόν όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει συμβόλαιο με το Mega και για αυτό ζήτησε χρόνο μέχρι το τέλος της σεζόν 2014-2015, περίπου σε ένα μήνα. Τότε θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις και πιθανόν να κλείσει η συμφωνία.

Στην παρούσα φάση, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται να βιώνει την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που υπάρχει στην τηλεοπτική πραγματικότητα ενώ εκείνος θέλει να ανοιχτεί σε νέα πράγματα που «κολλούν», λόγω ότι ο διελαύνων Ποσειδώνας (ανησυχία, σύγχυση, μπερδέματα) είναι σε όψη αντίθεσης τόσο με τον γενέθλιο Άρη του (δράση) όσο και τον Δία του (επέκταση).

Ομοίως και η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται σε μια περίοδο που πρέπει να πάρει αποφάσεις κάτω από δύσκολές συνθήκες, αφού ο διελαύνων Κρόνος (εμπόδια) είναι σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη της (δράση).

Όμως, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι δυο μήνες καταλυτικοί και ευοίωνοι, αφού ο διελαύνων Δίας (τύχη) από το ζώδιο της Παρθένου (στην εργασία) τους ευνοεί και διαίτερα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ως εκ τούτου μια νέα εκπομπή με τηλεοπτικό δίδυμο το Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μαίρη Συνατσάκη «ναι» παίζει για την νέα τηλεοπτική χρονιά.

*Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι γεννημένος στις 9/2/1980

*Η Μαίρη Συνατσάκη είναι 27/12/1984

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved