Γιατί οι συνεργάτες της Σπυροπούλου άρχισαν να φτύνουν τον κόρφο τους live στην εκπομπή;

Τι έγινε στο «Σπίτι μου – Σπιτάκι μου» και άρχισαν τα «φτου-φτου» και τα σταυροκοπήματα;

Γιατί οι συνεργάτες της Σπυροπούλου άρχισαν να φτύνουν τον κόρφο τους live στην εκπομπή;

Η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είναι μια Παρθένος με τον Ερμή (ατάκα) σε τετράγωνο με τον Ουρανό (ξάφνιασμα) και τον Άρη (δράση) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (γκάφα) και πολλές φορές λέει ή κάνει πράγματα που μετά το πρώτο σοκ... σκορπούν τρελό γέλιο.

Το Σάββατο το πρωί η παρουσιάστρια είχε μια ιδέα που άφησε τους πάντες άναυδους. Τι σκέφτηκε; Να φτιάξουν κόλλυβα! Της αρέσουν και δεν έχει δει σε καμία εκπομπή να φτιάχνουν εξήγησε.

Το τι έγινε στον πλατό δεν λέγεται! Ο Παύλος Σταματόπουλος άρχισε να φτύνει τον κόρφο του ενώ ο Αντώνης Λουδάρος σηκώθηκε όρθιος και άρχισε τις σβούρες γύρω από τον εαυτό του. Ποτήρια δεν τους έπεσαν από τα χέρια γιατί δεν κρατούσαν. Αλλιώς...
Ακολούθησαν γέλια και σταυροκοπήματα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απτόητη. «Σας αρέσουνε; Θα τα φάτε;» ρώτησε τους συνεργάτες πίσω από τις κάμερες και αφού πήρε θετικές απαντήσεις, η ιδέα πάει έκλεισε!
Σε μια από τις επόμενες εκπομπές οι τηλεθεατές θα δουν ζωντανά πως φτιάχνουν κόλλυβα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει στην παρούσα χρονική περίοδο τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (έμπνευση, γεύσεις) να πραγματοποιεί όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Πλούτωνα της («σκιάξιμο», το μακάβριο της υπόθεσης) και τετράγωνο με τον γενέθλιο Δία της (υπερβολή, χιούμορ) και έτσι η ιδέα της, εκτός από «σταυροκοπήματα», έφερε και γέλια.

*Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι γεννημένη στις 22 Σεπτεμβρίου 1988

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved