Άγριο «χώσιμο» στον Αρναούτογλου: «Είναι αμήχανος, άχρωμος και σαχλός»

Ποιός ψέγει τον γνωστό παρουσιαστή και καταφέρθηκε εναντίον του;

Άγριο «χώσιμο» στον Αρναούτογλου: «Είναι αμήχανος, άχρωμος και σαχλός»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας πληθωρικός, χαρούμενος και αισιόδοξος Τοξότης. Με τον Κρόνο (διαχρονική παρουσία) σε εξάγωνο με τον Άρη του (εργασία) στον Κριό (πρωτοπορία) δουλεύει συνεχώς, αναζητώντας κάτι νέο, γεγονός που τον κρατά για πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Το νέο concept του ΑΝΤ1 με τίτλο: «H μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναουτογλου και κριτή των πιάτων τον Έκτορα Μποτρίνι έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται και μέσα στο κοινό που το παρακολούθησε είναι και ο κριτικός, Κοσμάς Βίδος.

Ο τηλεκριτικός μέσα από την από την στήλη που διατηρεί στο «Βήμα» όπως διαβάσαμε στο gossip-tv έγραψε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ως κεντρικός παρουσιαστής είναι αμήχανος, άχρωμος, ξένος προς το αντικείμενο και σαχλός, όταν προσπαθεί, κάνοντας χαριτωμενιές, να πυροδοτήσει τις αντιδράσεις των παικτών».
Και δεν σταμάτησε εκεί. Σχολίασε και στο σύνολό της την εκπομπή γράφοντας: «Αυτό που διαδραματίζεται στην κουζίνα είναι ένα κακοπαιγμένο μονόπρακτο, ένα πασάλειμμα και τίποτα άλλο. Είναι η δυσφήμηση της ελληνικής κουζίνας αλλά και της ελληνικής οικογένειας, της σχέσης μητέρας - παιδιού: οι συμμετέχοντες, εμφανώς δασκαλεμένοι από την παραγωγή, μιλούν απαξιωτικά για τους αντιπάλους (που πήγε η ευγενής άμιλλα, ο υγιής ανταγωνισμός;), τους κοροϊδεύουν, δοκιμάζουν με αηδία και επιφωνήματα φρίκης το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους».

Στην παρούσα χρονική περίοδο, ο διελαύνων Άρης (επίθεση) από τους Διδύμους (προφορική ή γραπτή) σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (δυσφήμηση, παρασκήνιο) στο ζώδιο του Τοξότη (υπερβολή, χοντράδες) του Γρηγόρη Αρναούτογλου βγάζοντας τέτοιες δυσμενείς κρίσεις.

Από την άλλη, ο γνωστός παρουσιαστής με την γενέθλια σύνοδο Αφροδίτης-Δία είναι αγαπητός σε μεγάλο μέρος του κοινού και με το πέρασμα της διελαύνουσας Αφροδίτης στον Λέοντα (μεγάλη αποδοχή) σε θετικές όψεις με τους πλανήτες του στη φωτιά και τον αέρα, τα δύο στοιχεία που κυριαρχούν στο ωροσκόπιο του, σίγουρα το κοινό θα δείξει πιο μεγάλη αγάπη στην εκπομπή του.
Και τελικώς αυτό είναι που μετράει! Ως συνήθως, ο κάθε κριτικός θα πει το μακρύ και το κοντό του! Αυτό που έχει αξία είναι η γνώμη η δική σου. Σου αρέσει η εκπομπή; Την βλέπεις! Δεν σου αρέσει. Δεν την βλέπεις. Τόσο απλά!

*Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου 1973

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved