Eurovision 2015: Αυτή είναι η πιο αισθησιακή εμφάνιση του φετινού διαγωνισμού

Ένα love story χωρισμού και προσπάθειας επανασύνδεσης αποτελεί το θέμα του «Goodbye to Yesterday»

Eurovision 2015: Αυτή είναι η πιο αισθησιακή εμφάνιση του φετινού διαγωνισμού

Το τραγούδι «Goodbye to Yesterday» με ερμηνευτές τον Stig Rasta και την Elina Born έχει επιλέξει η Εσθονία να στείλει στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision. Το «Goodbye to Yesterday» έχει περάσει, όπως και η Ελλάδα, από τον Α' ημιτελικό και το Σάββατο 23 Μαΐου θα διαγωνιστεί στον τελικό.

Το τραγούδι της χώρας της Βαλτικής έχει κερδίσει τους fans του διαγωνισμού και έχει μαγέψει, εκτός των άλλων, χάρη στην τραγουδίστρια Elina Born που το παρουσιαστικό και το στυλ της στην ερμηνεία του τραγουδιού θυμίζει πολύ την Catherine Zeta Jones.
Στον Α' ημιτελικό η συμμετοχή της Εσθονίας αποτέλεσε μια πολύ όμορφη νότα από αισθητικής πλευράς, καθώς το κατάλληλο ύφος και η απλή σκηνική παρουσία των τραγουδιστών σε συνδυασμό με την έξυπνη σκηνοθετική προσέγγιση και το παιχνίδι με το φωτισμό δημιούργησαν μια λιτή υπερπαραγωγή.

Η μελωδία του τραγουδιού είναι υπέροχη και τους στίχους του τραγουδιού τους έχει γράψει ο Ιχθύς, Stig Rasta και μιλούν για έναν άνδρα που εγκαταλείπει τη σχέση χωρίς να πει κουβέντα ανοίγοντας ένα πρωινό την πόρτα, παίρνοντας τα πράγματά του και πιστεύοντας ότι η αγάπη του δεν είναι αρκετή για την αγαπημένη του. Η Καρκίνος, Elina Born, μέσα από το τραγούδι έχει το ρόλο της γυναίκας που, αν και ο αγαπημένος της την αφήνει, του ζητά να προσπαθήσουν ξανά και να πουν αντίο στο παρελθόν.

Ένα love story χωρισμού και προσπάθειας επανασύνδεσης αποτελεί το θέμα του «Goodbye to Yesterday» ανάμεσα σε έναν «φευγάτο» Ιχθύ και μια συναισθηματική ρομαντική Καρκίνο και πάνω στη μουσική σκηνή το απλανές βλέμμα του Stig Rasta και το παράπονο στη φωνή της Elina Born έρχονται να απογειώσουν τους στίχους του.

Ο Stig Rasta στο γενέθλιο ωροσκόπιο του έχει την Αφροδίτη (έρωτας, αποδοχή) στον Κριό (βιαστικές ,παρορμητικές κινήσεις) σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (πόνος, πάθος) στο ζώδιο του Ζυγού (μέσω μιας καλλιτεχνικής εκδήλωσης) και ως εκ τούτου εξιστορεί ένα προσωπικό του βίωμα. Γεννημένος με Άρη – Δία σύνοδο είναι ένα καλλιτέχνης που οι νίκες και οι πρώτες θέσεις δεν μπορούν να μην έχουν και το δικό του όνομα.

Από την άλλη, η Elina Born είναι μια συναισθηματική Καρκίνος με τον Ήλιο της σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Δία (επέκταση,) στο ζώδιο του Σκορπιού (αγώνας με πάθος, διεκδίκηση) και αυτήν την περίοδο η θετική όψη του Ποσειδώνα με τον Ήλιο της δείχνει ότι η παρουσία της θα μαγέψει ενώ η Νέα Σελήνη της 18/5 συνέβη ακριβώς πάνω στον Άρη της (πρώτες θέσεις) κατατάσσοντας την ένα από τα φαβορί του Σαββάτου σε συνδυασμό με τις θετικές όψεις που δέχεται το ωροσκόπιό της τόσο από τον Δία (τύχη) όσο και τον Ουρανό (θραύση)!

Καλή τους επιτυχία και φυσικά στην Ελλάδα μας και την Μαρία – Έλενα Κυριάκου με το τραγούδι «One last breath».

*Ο Stig Rasta είναι γεννημένος 24 Φεβρουαρίου 1980

*Η Elina Born είναι γεννημένη στις 29 Ιουνίου 1991

Δείτε το τραγούδι τη Εσθονίας όπως παρουσιάστηκε στον Α' ημιτελικό της Eurovision 2015 στο gossip-tv.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved