Ζώδια και Αστέρια: Ποια είναι η αγωνία του Λέοντα, Γιάννη Τσιμιτσέλη;

Ποιο είναι το θέμα που τον «καίει» και τον έχουν ζώσει τα «φίδια»;

Ζώδια και Αστέρια: Ποια είναι η αγωνία του Λέοντα, Γιάννη Τσιμιτσέλη;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός Λέων ο οποίος διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη τον Ήλιο (προσωπικότητα) σε εξάγωνο με τους Δία (εύνοια, τύχη) και Κρόνο (καθήκον, υπομονή, συστολή) στο ζώδιο του Ζυγού (σε θέματα ίσης μεταχείρισης, καλλιτεχνικά ζητήματα), όψεις που δείχνουν ότι ο ηθοποιός είναι λαμπερός και συγχρόνως ευσυνείδητος, μετρημένος και χαμηλών τόνων.
Σε συνέντευξη που έδωσε δεν μπόρεσε να κρύψει την ανησυχία του για την πορεία του «Κάτω Παρτάλι» και το άγχος που βιώνει στον οικονομικό τομέα.

Για τα χαμηλότερη φετινή τηλεθέαση της σειράς είπε ότι: «καταλυτικό ρόλο είχαν οι πολλές επαναλήψεις και η όχι σταθερή ώρα μετάδοσης. Πολλές φορές κι εγώ ο ίδιος δεν ήξερα αν θα παιχτεί νέο επεισόδιο ή επανάληψη» ενώ όπως σημείωσε «Υπάρχει ένα "κόλλημα" οικονομικό -όχι στους ηθοποιούς, γιατί εμείς θα πληρωθούμε τον Ιούλιο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε μια δουλειά και να ανησυχούμε για το αν θα πάρουμε τα λεφτά μας. Κι αυτό το κλίμα δεν βοηθάει στο να πηγαίνεις με ευχαρίστηση να κάνεις γύρισμα».

Έτσι, από μια τη μια ότι η σειρά μεταδίδεται πολλές φορές σε επανάληψη και από την άλλη το γεγονός ότι οι συντελεστές της παραμένουν απλήρωτοι δημιουργεί ανησυχία και άγχος στον ηθοποιό, μια περίοδο που ο διελαύνων Ουρανός (απρόβλεπτες εξελίξεις) βρίσκεται στην παρούσα φάση σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ερμή του (σκέψεις, επικοινωνία, ειδήσεις) στο ζώδιο του Καρκίνου (ανασφάλεια).

Οι φόβοι του δεν είναι και τόσο αβάσιμοι, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι από τον Αύγουστο η γενέθλια Αφροδίτη (χρήματα, οικονομικές απολαβές) θα προσβάλλεται από τους διελαύνοντες Ποσειδώνα (εξαπάτηση) και Κρόνο (καθυστερήσεις, απώλειες) αντίστοιχα, όψεις που δείχνουν ότι ίσως χάσει χρήματα από κάποια δουλειά του.

*Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1981

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved