Το ξέσπασμα της Κοκκίνου με αφορμή τον Μπόγρη: «Ακόμα εκεί είσαι; Ξεπέρασέ το!»

Η σέξι Λιονταρίνα τίναξε την χαίτη της υπεροχής της και απάντησε με στυλ.

Το ξέσπασμα της Κοκκίνου με αφορμή τον Μπόγρη: «Ακόμα εκεί είσαι; Ξεπέρασέ το!»

Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια τραγουδίστρια με εντυπωσιακή παρουσία που ξέρει να μιλά και να βάζει «στην θέση του» όποιον νοιώθει ότι την ενοχλεί, αφού διαθέτει στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη τον Ήλιο (προσωπικότητα) σε σύνοδο με τον Άρη (μαχητικότητα) στον Λέοντα (εξωστρέφεια, μεγαλοπρέπεια, φλερτ, παιδιά).

Το βράδυ της Τετάρτης η όμορφη τραγουδίστρια, μετά τη συνέντευξη τύπου, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της σε νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή μαζί με τους Onirama, μίλησε στις κάμερες.
Απαντούσε χαλαρά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μέχρι τη στιγμή που δέχτηκε μια ερώτηση για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη που δεν της άρεσε καθόλου και τότε με δυναμικό τρόπο έδειξε την έντονη ενόχλησή της.

Χαρακτηριστικά τη ρώτησαν: «Είστε μαζί αρκετά χρόνια, διαψεύδοντας αυτούς που στην αρχή πίστευαν πως δε θα έχει διάρκεια...». Και εκείνη, με την υπεροχή και το πομπώδες στυλ που χαρακτηρίζει κάθε Λιονταρίνα απάντησε χωρίς πολλά – πολλά «Ακόμα εκεί είσαι; Τόσα χρόνια μετά; Ξεπέρασέ το».

Το συμβάν έλαβε χώρα με τον διελαύνοντα Ουρανό (ξαφνική) στο ζώδιο του Κριού (ορθή -κοφτή) σε όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Ερμή της (απάντηση) στο Λέοντα (με στόμφο), βάζοντας έτσι «τέλος» σε ερωτήσεις χιλιοειπωμένες και χιλιοαπαντημένες.

*Η Έλλη Κοκκίνου είναι γεννημένη στις 24 Ιουλίου 1970

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved