Ζώδια και Αστέρια: Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Ρουβά… και με αποδείξεις!

Η συναυλία έγινε και το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε το κάρμα του Σάκη!

Ζώδια και Αστέρια: Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Ρουβά… και με αποδείξεις!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας επίμονος Αιγόκερως που ανέκαθεν είχε να αντιμετωπίσει την επιφύλαξη των άλλων ως προς το ταλέντο και τις δυνατότητες του. Η σύνοδος όμως που διαθέτει στον γενέθλιο του χάρτη μεταξύ Ερμή (σκέψη) και Δία (θετική, επεκτατική) στο ζώδιο του Τοξότη (κόντρα στις αντιξοότητες, με ευεργέτη του τον τυχερό Δία) τον κάνει να αισιοδοξεί, να διευρύνει τις γνώσεις του και να διακρίνεται.

Το Σάββατο, 2 Μαΐου 2015, λίγο μετά τις 21:00 άρχισε η συναυλία αφιέρωμα στα «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» παρουσία 15.000 θεατών με τον κορυφαίο Έλληνα perfomer σε ρόλο λαϊκού τραγουδιστή να ερμηνεύει επί σκηνής τραγούδια από το «Άξιον Εστί» σε στίχους Οδυσσέα Ελύτη και σε μουσική του διάσημου Έλληνα συνθέτη. Αξίζει να σημειωθεί πως η συναυλία ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Σμύρνης προκειμένου να τιμήσει τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Οι απόψεις μετά την ερμηνεία του διχάζουν. Άλλοι τον υποστηρίζουν ενώ άλλοι παραμένουν επιφυλακτικοί! Όλοι όμως τονίζουν με κάθε τρόπο ότι δεν του χρειαζόταν αυτή η ενέργεια για να καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου: Το πλήθος ανταποκρίθηκε στη συναυλία και ο κόσμος τον αποθέωσε!
«Επικοινώνησε» με αέρα δύναμης και πάθους με το κοινό, αφού ο διελαύνων Ερμής πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου όψη τριγώνου με τον γενέθλιο ισχυρό και αναμορφωτικό Πλούτωνα του, δείχνοντας την ανάγκη να αναμετρηθεί με κάτι πιο βαθύ και να το παρουσιάσει στο κοινό.

Ο διελαύνων Κρόνος, ο πλανήτης της κρίσης και της κριτικής, ήταν σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του (διφορούμενο αποτέλεσμα) δείχνοντας ότι θα υπήρχε αμφισβήτηση, εξάλλου αυτή ήταν η εξαρχής η στάση πολλών, και ότι δεν θα δεχόταν καθολική αποδοχή και εκτίμηση για το εγχείρημά του.

Τέλος, χρειάζεται να λάβουμε υπόψη μας, ότι στον αστρολογικό χάρτη του διάσημου τραγουδιστής αυτήν την περίοδο ο διελαύνων Πλούτωνας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο του στον Αιγόκερω δείχνοντας την ανάγκη για εμβάθυνση στη δουλειά του και την ανάγκη να ασχοληθεί με τα δύσκολα.
Συνάμα, όμως σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον γενέθλιο Ουρανό (έντονες αντιδράσεις) ενεργοποιώντας το τετράγωνο αυτού με τον Ήλιο (για το έργο του, τις επιλογές του) αλλά και το τρίγωνο με την Αφροδίτη (αποδοχή από τον κόσμο) δείχνοντας ότι στην καρδιά του κόσμου είναι και παραμείνει πάντα ο μεγάλος νικητής! Αυτό είναι το πεπρωμένο του!

*Ο Σάκης Ρουβας είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 1972

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved