Ζώδια και Αστέρια: Άντε να τον γνωρίσεις! Ο Δίδυμος Τζόνι Ντεπ «γέρος»

Πως τα κατάφερε να γίνει τόσο πειστικά αγνώριστος; Ποσειδώνας ή Πλούτωνας η αιτία;

Ζώδια και Αστέρια: Άντε να τον γνωρίσεις! Ο Δίδυμος Τζόνι Ντεπ «γέρος»

Ο αιώνιος έφηβος του Hollywood, Johnny Depp είναι ένας επικοινωνιακός Δίδυμος. Με τον πλανήτη της υποκριτικής τέχνης, τον Ποσειδώνα, να βρίσκεται σε σύνοδο με την Μαύρη Σελήνη του στον Σκορπιό και σε εξάγωνο με την γενέθλια Σελήνη του στον Αιγόκερω είναι ένας «χαμαιλέοντας» της μεγάλης οθόνης όπου δεν «κολλάει» να τσαλακώσει την εικόνα του.

Έτσι, εν έτη 2015 και αφού έχει παίξει σχεδόν τα πάντα ήρθε η ώρα να «γεράσει» για τις ανάγκες της ταινίας «Black Mass». Ο Ντεπ, ενσαρκώνει τον γκάνγκστερ της Βοστώνης, Γουίτι Μπάλγκερ για την ταινία, και για αυτό «έχασε» τα μαλλιά του και γέμισε ρυτίδες δείχνοντας πόσο καλός ηθοποιός είναι και πόσο μπορεί να παίξει «κόντρα» ρόλους.

Αυτήν την περίοδο, ο διελαύνων Δίας (φήμη, εξέλιξη) είναι σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο ωροσκόπο του (εγώ) στον Λέοντα (θέαμα) ενεργοποιώντας το γενέθλιο τυχερό τρίγωνο του Δία με τον ωροσκόπο του που του δίνει εύνοια σε ό,τι κάνει. Παράλληλα, ο διελαύνων Ποσειδώνας (τέχνη, φαντασία, make-up) βρίσκεται σε αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα του (μεταμόρφωση) και το αποτέλεσμα της αλλαγής είναι φανταστικό.

Ποσειδώνας και Πλούτωνας σε συνεργασία και η μεταμόρφωσή του ως γέρος μαφιόζος είναι απλά απίστευτη!

*Ο Johnny Depp είναι γεννημένος στις 9 Ιουνίου 1963

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved