Ζώδια και Αστέρια: Τι αποκάλυψε η Τοξοτίνα, Scarlett Johansson;

Τα χρόνια πέρασαν! Όμως εκείνη ποτέ δεν ξέχασε τι έζησε! Και τώρα... βοηθά τους άλλους!

Ζώδια και Αστέρια: Τι αποκάλυψε η Τοξοτίνα, Scarlett Johansson;

Η Scarlett Johansson είναι μια διάσημη ηθοποιός αλλά συγχρόνως και μια φιλοσοφημένη και «ψαγμένη» Τοξοτίνα. Το εξάγωνο του Ήλιου της (προσωπικότητα και η έκφραση αυτής) και του ωροσκόπου της (εγώ) που βρίσκονται στο ζώδιο του Τοξότη (έξω καρδιά, μοίρασμα, βοήθεια, ξένοι) με τον Άρη (δράση) στον Υδροχόο (συλλογικότητα) την έκαναν ακτιβίστρια, μέσα από ένα προσωπικό βίωμα.
Με αφορμή την υποστήριξή της στην καμπάνια για την εξάλειψη της πείνας, η Scarlett Johansson αποκάλυψε πως η οικογένεια της συντηρούταν από συσσίτια.

Η 30χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι οι γονείς της δεν μπορούσαν να μεγαλώσουν τα πέντε παιδιά τους και κατέφευγαν σε συσσίτια και σε ελεημοσύνες για να ζήσουν. «Η οικογένεια μου συντηρούταν από κοινωνικά προγράμματα σίτισης. Η πείνα των παιδιών στην Αμερική είναι ένα πραγματικό πρόβλημα που συχνά παραβλέπεται, αλλά μπορούμε να το φτιάξουμε. Είναι πεποίθηση μου πως, ενισχύοντας το Feeding America, η ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα θα οδηγήσει σε κάποια λύση.».

Η Scarlett Johansson γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Δανό πατέρα και Αμερικανοεβραία μητέρα. Έχει τέσσερα αδέρφια εκ των οποίων κι ένα δίδυμο αδελφό κι είναι οι μικρότεροι.

Η αποκάλυψη της πετυχημένης ηθοποιού έγινε με τον διελαύνοντα Κρόνο (το παρελθόν, περιορισμένα μέσα) να βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον Ήλιο (εγώ, προσωπική ιστορία) και τον Ωροσκόπο της (υπόσταση) στον Τοξότη (για καλό σκοπό). Παράλληλα, ο διελαύνων Δίας (αγαθές πράξεις) στον Λέοντα (από ένα λαμπερό πρόσωπο) συναντά στο ωροσκόπιο της ηθοποιού τον γενέθλιο Ουρανό (ακτιβισμός, για την άνθρωπο) στον Τοξότη (αγαθοεργία, συσσίτια).

*Η Scarlett Johansson είναι γεννημένη στις 22 Νοεμβρίου 1984

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved