Eurovision 2015: Το πολύ το «κυριλέ» δεν το θέλει ούτε το βιογραφικό!

Τι δε χρειαζόταν να κάνει η Αιγόκερως, Μαρία Έλενα Κυριάκου;

Eurovision 2015: Το πολύ το «κυριλέ» δεν το θέλει ούτε το βιογραφικό!

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision είναι μια φιλόδοξη και εργατική Αιγόκερως που η ποιότητα, το κύρος, η αξία και το πρεστίζ είναι συνώνυμα με το όνομά της.
Όμως με τον Δία (υπερβολές, ευλογίες, προσόντα) σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα της (αυθαίρετη κρίση, μη αντικειμενική ιδιότητα) κάποιες φορές παρασύρεται σε υπερβολές για να αναδείξει πράγματα που ουσιαστικά, ίσως και να μην έχει ανάγκη.

Όπως συνηθίζεται, ο κάθε καλλιτέχνης που συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision αναρτά ένα σύντομο βιογραφικό στην επίσημη ιστοσελίδα του, προκειμένου οι επισκέπτες να γνωρίζουν εκτός από το τραγούδι και κάποια στοιχεία για τον καλλιτέχνη που θα το ερμηνεύσει.

Έτσι έγινε και με την Μαρία Έλενα. Η τραγουδίστρια στο βιογραφικό της στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού αρχικά αναφέρει ότι έχει γεννηθεί στην Κύπρο και ότι είναι μητέρα τριών αγοριών και στη συνέχεια αναφέρεται στις διακρίσεις της στο χώρο της μουσικής και την νίκη της στο ελληνικό «The Voice» υπό την καθοδήγηση της Δέσποινας Βανδή.
Αυτά σε εμάς στην Ελλάδα είναι λίγο πολύ γνωστά! Αυτό που σίγουρα δεν ξέραμε ούτε εμείς, ούτε οι ξένοι που θα διαβάσουν το βιογραφικό της είναι ότι η Μαρία Έλενα Κυριάκου έχει τραγουδήσει στο Μέγαρο Μουσικής... του Ποσειδωνίου ή αλλιώς στο... prestigious Posidonion Concert Hall όπως αναφέρει στο βιογραφικό της!

Το «ατύχημα» - παρατράγουδο στο βιογραφικό της πραγματοποιήθηκε με τη διέλευση του Ποσειδώνα (καλλιτεχνική προβολή) στους Ιχθύες (λάθη, άλλα ντ' άλλα, «βαπτίσια») σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό της (μέσω διαδικτύου, ανάγκη να ξεχωρίσει) στον Κριό (γρήγορα, πρωτοποριακά).

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο gossip-tv.gr

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved