Ζώδια και Αστέρια: Ξέσπασε σε λυγμούς η μαχητική Κριαρίνα, Τατιάνα Στεφανίδου

Λύγισε στον «αέρα» της εκπομπής της με την συγκλονιστική ευαισθητοποίηση του κόσμου!

Ζώδια και Αστέρια: Ξέσπασε σε λυγμούς η μαχητική Κριαρίνα, Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια δυναμική Κριαρίνα δημοσιογράφος, με τη γενέθλια Σελήνη (συναίσθημα) στο ζώδιο της Παρθένου (ανάλυση, ψυχραιμία, ρεαλισμός, ανάγκη για προσφορά) και μια πολυαστρία στον Ταύρο που την κάνει να πατά «σταθερά» στην γη.

Συγχρόνως, με την Αφροδίτη (συναισθήματα) σε σύνοδο με τον Κρόνο (συγκράτηση) συνήθως διατηρεί τον έλεγχο των όσων νιώθει. Το μεσημέρι όμως της Πέμπτης, 23/4, η συγκινητική ιστορία ενός 8χρονου κοριτσιού που ευαισθητοποίησε χιλιάδες θεατές, την έκανε να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της.

«Όποιος θέλει, μπορεί να στηρίξει την οικογένεια. Η Ελλάδα υποφέρει, η Ελλάδα πονάει, η Ελλάδα όμως δεν έχει χάσει την ανθρωπιά της. Οι Έλληνες, όμως, είναι εκεί για όποιον πονάει. Έχει ευαισθητοποιηθεί πολύς κόσμος. Έχουν πάρει πολλοί. Τώρα τι να σας πω... Έχει πάρει άνθρωπος που θέλει να δώσει μέχρι και κομμάτι από το συκώτι του. Γιατί αυτός είναι ο Έλληνας. Πέφτει μέσα στο νερό για να σώσει μια ζωή που πνίγεται...» είπε η παρουσιάστρια ξεσπώντας σε κλάματα.

Με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (συγκίνηση χωρίς τέλος) στους Ιχθύες (ανιδιοτέλεια) σε σύνοδο με τον με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό της (μεγάλη ομάδα ανθρώπων) στους Ιχθύες (έκκληση βοήθειας) η παρουσιάστρια συγκινήθηκε από την ανταπόκριση του κόσμου που σπεύδει να συντρέξει τον συνάνθρωπό του, αν πονάει και υποφέρει.

*Η Τατιάνα Στεφανιδου είναι γεννημένη στις 18 Απριλίου 1970

Δείτε το βίντεο στο gossip-tv.gr

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved