Ζώδια και Αστέρια: Σφακιανάκης για Τσίπρα: «Είμαι με την κυβέρνηση της πατρίδας μου»

Σκορπιός γαρ ό,τι και να πει ή να κάνει, άλλους θα τους φανατίσει υπέρ και άλλους εναντίον του!

Ζώδια και Αστέρια: Σφακιανάκης για Τσίπρα: «Είμαι με την κυβέρνηση της πατρίδας μου»

Ο Νότης Σφακιανάκης με τον Ήλιο (προσωπικότητα) στον Σκορπιό (ισχυρή), ανεξάρτητα αν σε κάποιους είναι συμπαθής και σε άλλους όχι, καταφέρνει με το πάθος και την έντονη επιμονή του, είτε να καθηλώνει τους άλλους με τη φωνή και τα τραγούδια του, είτε να ασκεί έντονη επίδραση και δυνατά συναισθήματα τόσο με τις δηλώσεις του όσο και τη στάση ζωής του! Ανήκει στους Σκορπιούς που ή τους αγαπάς με πάθος ή δεν θες ούτε να τους ξέρεις! Εξάλλου, εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει ποτέ μεσοβέζικη λύση για έναν γνήσιο Σκορπιό και πόσο μάλλον για μια προσωπικότητα με πολυαστρία στο συγκεκριμένο ζώδιο!

Με τον Ερμή του (λόγια, απόψεις) σε σύνοδο με τον Δία (επέκταση) είναι σύνηθες ό, τι λέει να γίνεται ευρέως γνωστό και να παίρνει διαστάσεις. Επίσης, είναι αναμενόμενο άλλοτε τα λεγόμενά του να χαρακτηρίζονται αμετροεπή και άλλοτε να αντιμετωπίζονται με επιείκεια. Και βέβαια συνήθως ο λόγος του πότε διαποτίζεται από χιούμορ και πότε από φιλοσοφική διάθεση.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον Χρήστο Νέζο μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς βλέπει την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.
Για την κυβέρνηση: «Βλέπω ότι κάτι πάει να γίνει. Δεν είναι ελεύθερα τα πράγματα, έχεις άλλους οι οποίοι διαφεντεύουν και δε σου αφήνουν περιθώρια πολιτικής. Αυτή η κυβέρνηση λοιπόν που έχει τώρα δυο τρεις μήνες στα πράγματα δεν μπορεί να κριθεί. Και επειδή της την έχουν πέσει όλοι και από την Ελλάδα και από παντού γιατί τους χαλάει τώρα λίγο τη μανέστρα, είμαι μαζί τους. Είμαι με την κυβέρνηση της πατρίδας μου και εύχομαι να τα καταφέρουν.»

Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Επιβάλλεται ο τσαμπουκάς του πρωθυπουργού. Όταν βγαίνει ο πρωθυπουργός της πατρίδας μας και πηγαίνει το αεροπλάνο που γράφει επάνω Ελληνική Δημοκρατία και όχι Greece κάτι σημαίνει. Και όταν του την πέφτουν από παντού και πάει στη Ρωσία και αυτό κάτι δείχνει. Όλα σημαίνουν κάτι.».

Η συνέντευξη δόθηκε με τον διελαύνοντα Κρόνο (αξιοπρέπεια, καθήκον, πολιτικά θέματα και πρόσωπα ) σε σύνοδο με τον Ερμή (δηλώσεις, επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις) στο ζώδιο του Τοξότη (αίσθημα δικαιοσύνης) δείχνοντας πως οι δηλώσεις είναι μετά λόγου γνώσεως.

*Ο Νότης Σφακιανάκης γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1959

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved