Ζώδια και Αστέρια: Η Σκορπιός, Ελισάβετ Μουτάφη, ο Ρουβάς και το «Άξιον Εστί»

Σχόλια και απόψεις κατά τις «προσταγές» του διελαύνοντα Ερμή στον Ταύρο!

Ζώδια και Αστέρια: Η Σκορπιός, Ελισάβετ Μουτάφη, ο Ρουβάς και το «Άξιον Εστί»

Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι μια γοητευτική Σκορπιός που λόγω του ότι ο Ερμής και ο Άρης είναι σε σύνοδο στο γενέθλιο ωροσκόπιο της είναι ευθεία στις δηλώσεις της και μάλιστα παραμένει σταθερή στις πεποιθήσεις της, παρά την όποια υπερβολή ή αντίθεση με την κοινή γνώμη εκφράζουν εξαιτίας του ότι οι δύο παραπάνω πλανήτες δέχονται όψη αντίθεσης από τον πλανήτη της υπερβολής, το Δία, στο σταθερό και αμετακίνητο ζώδιο του Ταύρου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» η ηθοποιός ρωτήθηκε από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο «Πως σου φαίνεται το "Άξιον Εστί" από τον Σάκη Ρουβά;» και εκείνη απάντησε «Εγώ δεν θα πήγαινα να το δω!». Και εν συνεχεία επανέλαβε «Συγνώμη, δεν το λέω με κακία, τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Σάκη. Εγώ δεν θα πήγαινα να το δω».

Ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη στις 2 Μάιου στη Νέα Σμύρνη στη συναυλία «90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» και ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε: «Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας τραγουδιστής που αγαπάει η νεολαία. Θα φέρει τη νεολαία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και θα τους μάθει τον Θεοδωράκη και το έργο ''Άξιον Εστί''».

Ως εκ τούτου, η απάντησή της αν και άμεση άφησε τους πάντες «κάγκελο»! Η μη αναμενόμενη δήλωση της δημοφιλούς ηθοποιού έγινε με τον διελαύνοντα Ερμή (απόψεις, θέσεις) στο ζώδιο του Ταύρου (αμετακίνητες) σε όψη τετραγώνου (δυσκολία) με τον γενέθλιο Κρόνο της (έγκριση, αναγνώριση) στον Λέοντα (άστρο, μεγαλείο, λάμψη, υπεροχή).

*Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι γεννημένη στις 13 Νοεμβρίου 1976

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved