Ζώδια και Αστέρια: «Απασφάλισε» ο Υδροχόος, Πέτρος Κωστόπουλος εναντίον του Σεφερλή

Με τον «δεν χαρίζω κάστανα» Άρη στον Σκορπιό ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση στον Σεφερλή

Ζώδια και Αστέρια: «Απασφάλισε» ο Υδροχόος, Πέτρος Κωστόπουλος εναντίον του Σεφερλή

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ένας ανατρεπτικός Υδροχόος που με τον γενέθλιο Άρη του (δράση, αντεπίθεση) στο ζώδιο του Σκορπιού (πάθος, ένταση, καυστικότητα) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του (αποδόμηση) στον Λέοντα (αίσθηση τιμής) όταν νοιώσει πως θίγεται θα τα πει χοντρά....

Πριν λίγες μέρες η δήλωση του Μάρκου Σεφερλή «Μέσα στους ανθρώπους που λυπάμαι είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος» αναζωπύρωσε την κόντρα μεταξύ των παρουσιαστών που κρατά από το περασμένο καλοκαίρι και ο Πέτρος Κωστόπουλος έσπευσε να δώσει τη δική απάντηση μέσα από το site του.

«...Δε θέλω να μπω στην κόντρα αλλά αυτή η δήλωση ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Να πάει να ρωτήσει το κανάλι του δύο πράγματα. Πρώτον, αν εγώ παραιτήθηκα από το πρωινό οικειοθελώς για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους οι οποίοι έχουν σχέση με την οικογενειακή μου κατάσταση αλλά και άλλα, ένα μήνα πριν λήξει η σεζόν ή αν με διώξανε!!!. Ή αν αυτός μου «έκλεψε» τη θέση όπως υπονοεί απρεπώς. Δεύτερον, ας ρωτήσει στους ίδιους ανθρώπους στο κανάλι αν εγώ, χωρίς να μου πέφτει κανένας λόγος, δεν πρότεινα σαν ιδέα σε όποιον έβλεπα μπροστά μου και σε κάθε μίτινγκ ότι πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε τον Σεφερλή για βραδινό σόου. Δόξα τω Θεώ όλοι οι άνθρωποι εκεί είναι, στην θέση τους. Ας ρωτήσει και τον Καλημέρη στον ALPHA...Όλα τα είχε η Μαριωρή ο Σεφερλής της έλειπε... Όσο για τη λέξη "μένος" που χρησιμοποίησε, πρέπει να βλέπει εφιάλτες, ή να ψάχνεται να βρει απεγνωσμένα εχθρούς για να δώσει και την χιλιοστή του συνέντευξη, ως άνθρωπος που αγαπάει τους ρεπόρτερ. Το να λέει ότι με λυπάται ο Σεφερλής ή ότι αποδείχτηκα βλάκας, ως μη έξυπνος και ευφυής που νόμιζε ότι είμαι, με άφησε κουφό. Είναι μέγιστη απρέπεια για να το πω ευγενικά. Τόσα έχω ακούσει. Αλλά ότι είμαι και χαζός είναι μια καινοτομία. Είναι που έλεγε και ο Κηλαηδόνης "να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες". Δεν είναι θέμα μυαλού, αλλά θέμα αισθητικής και κουλτούρας. Αν όποιος μας κριτικάρει - που δεν σε κριτικάρω άνθρωπε μου - είναι και ηλίθιος, άσχετος με το αντικείμενο και τιμωρημένος από τη φύση, μάλλον θα πρέπει να την έχεις δει σα συνομιλητής του Θεού. Λόγω δημοτικότητας που λέει κι ο Βίδος. Σαν παιδί του λαού που θα έλεγε και ο Ξανθόπουλος. Απλά το βρήκα ως το καλύτερο αστείο που έχει πει τελευταία και θα πρέπει να το συμπεριλάβει στο βραδινό του σόου. Όχι για το αν είμαι όντως μη ευφυής, αλλά για το ποιος το λέει. Φαντάζομαι ότι στον καθρέφτη του όταν κοιτιέται, βρυχάται και νομίζει ότι είναι το λιοντάρι της Metro Goldwyn Mayer. Σιδερένιος...».

Η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου έγινε με τον διελαύνοντα Άρη σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο του να δείχνει αφ' ενός ότι ένιωσε ότι θίγεται το κύρος του, το όνομα και η υπόληψή του και αφ' ετέρου την ανάγκη να απαντήσει παρακάμπτοντας λίγο το savoir-vivre της τηλεόρασης για να υπερασπίσει τον εαυτό του.

*Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1954

Διάβασε ολόκληρο το κείμενο στο gossip-tv.gr

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved