Ζώδια και Αστέρια: Η Καρκίνος, Ναταλία Γερμανού, με νέο «αμόρε»;

Η Ναταλία Γερμανού, ο παλιός συμμαθητής της και τα δώρα του Δία

Ζώδια και Αστέρια: Η Καρκίνος, Ναταλία Γερμανού, με νέο «αμόρε»;

Η Ναταλία Γερμανού είναι μια γοητευτική Καρκίνος που της αρέσει τόσο να φροντίζει τους άλλους όσο και να νιώθει την αγάπη, τον ενδιαφέρον και τη στοργή των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Με την Αφροδίτη (σχέσεις) να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου (ανασφάλεια, ανάγκη για συναισθηματική φροντίδα) στο γενέθλιο ωροσκόπιό της μετά από έναν χωρισμό, μια νέα αγάπη συχνά μπορεί να δώσει λύση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η παρουσιάστρια λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Μάνο Ιωάννου βγαίνει με τον 50χρονο Κωστή Φραγκούλη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας και δεν είναι νέος γνώριμος της παρουσιάστριας. Οι δύο τους γνωρίζονται από πολύ παλιά, όταν ήταν συμμαθητές στο ίδιο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο.

Μάλιστα όπως γράφεται η Ναταλία Γερμανού και ο Κωστής Φραγκούλης είναι σχεδόν συνομήλικοι, αφού ο επιχειρηματίας περνάει την παρουσιάστρια μόλις ένα μήνα!

Ο διελαύνων Δίας (ευκαιρίες) από το ζώδιο του Λέοντα (έρωτας) στο ωροσκόπιο της Ναταλίας Γερμανού σχηματίζει αυτήν την περίοδο όψη εξαγώνου με τον γενέθλιο Δία στου Διδύμους (νέες ιδέες, πρόσωπα και ενδιαφέροντα) δείχνοντας πως θα φέρει μεγάλες αλλαγές και αγάπες στην ζωή της όμορφης παρουσιάστριας, μέσα όμως από άλλο πρίσμα και με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Γιατί όχι και συνομήλικο....

*Η Ναταλία Γερμανού είναι γεννημένη στις 22 Ιουνίου 1965

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved