Ζώδια και Αστέρια: Η εξ... Ουρανού τρομάρα που πήρε η Φαίη Σκορδά

Λαχτάρησε η Φαίη Σκορδά με του Ουρανού τα καμώματα και φώναξε «Αχ Παναγία μου!»

Ζώδια και Αστέρια: Η εξ... Ουρανού τρομάρα που πήρε η Φαίη Σκορδά

Η Υδροχόος, Φαίη Σκορδά έχει τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο γενέθλιο ωροσκόπιό της, οπότε τα απρόοπτα και οι ανατροπές δεν λείπουν, τόσο από την προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή.
Είναι γεγονότα που ο απρόβλεπτος Ουρανός, κυβερνήτης του ζωδίου της, τα φέρνει «μπαμ και κάτω» και κυριολεκτικά ή μεταφορικά από το πουθενά της έρχονται... σαν κεραμίδα. Άλλοτε είναι πιο σημαντικά και άλλοτε λιγότερο! Χθες, Μεγάλη Τετάρτη, που ο διελαύνων, θορυβώδης Ήλιος στον Κριό ενεργοποίησε την παραπάνω όψη των ξαφνικών και απροόπτων, η Φαίη Σκορδά λαχτάρησε και μάλιστα on air.
Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έπαιρναν συνέντευξη από την καλεσμένη τους, Μαρία Κορινθίου, πίσω τους ακούστηκε ένας ξαφνικός θόρυβος.

«Αχ Παναγιά μου, τι έγινε» φώναξε έντρομη η Φαίη Σκορδά, και γύρισαν όλοι προς το μέρος του πλατό που κάτι έπεφτε. Ήταν οι σοβάδες!

Μετά την τρομάρα της Φαίης όμως ήρθαν τα γέλια αφού ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πλάκα λέγοντας: «Και να φανταστείτε δεν είχα κοιτάξει εγώ πίσω».

Χθες ο Ερμής (νέα, λόγια, εξελίξεις) σε κοσμικό επίπεδο ήταν σε σύνοδο με τον απρόβλεπτο Ουρανό (αλλαγή, αντίθεση κατεύθυνση) όψη που δείχνει ότι σε κλάσματα δευτερολέπτου, αρκεί μια κουβέντα για να αναποδογυρίσει «τούμπα» μια κατάσταση και από τρομακτική να γίνει αστεία!

*Η Φαίη Σκορδά είναι γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου 1980

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved