Ζώδια και Αστέρια: Η σέξι Παρθένος Αγγελική Ηλιάδη και η «φωτιά» που άναψε στο instagram

Χωρίς συστολές ακολουθεί της προσταγές του Άρη της και... αναστατώνει!

Ζώδια και Αστέρια: Η σέξι Παρθένος Αγγελική Ηλιάδη και η «φωτιά» που άναψε στο instagram

Η Αγγελική Ηλιάδη με τον Άρη (σεξουαλικότητα) σε σύνοδο με τον Δία (πληθωρικότητα) και τρίγωνο με τον Ουρανό (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) είναι μια σέξι celebrity που διαθέτει έναν από τους πιο «καυτούς» λογαριασμούς στο instagram, καθώς η μια «hot» φωτογραφία της διαδέχεται την άλλη.

Συγχρόνως, ο Άρης της (σεξουαλισμός) είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (πάθη) και συχνά η σέξι διάθεσή της... σκανδαλίζει!

Την Παρασκευή (3/4) το βράδυ η Αγγελική Ηλιάδη με τον διελαύνοντα Ήλιο (προβολή, παρουσίαση) σε αντίθεση με τον Πλούτωνα της (αβυσσαλέο πάθος) να ενεργοποιεί στο ωροσκόπιο της το παραπάνω τετράγωνο ερωτικής έκρηξης και δυνατού σεξαπίλ... κόλασε και πάλι!
Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία που ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της, φορώντας μόνο ένα -πιο καυτό πεθαίνεις- σιθρού κορμάκι!

Το τι έγινε στο instagram δεν λέγεται! Η Αγγέλικη Ηλιάδη αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό μοιράζοντας... πολλαπλά εγκεφαλικά!
Όσο για τις γυναίκες, πολλές, λόγω ότι στον αστρολογικό της χάρτη η Αφροδίτη (γυναίκες) κάνε όψη συνόδου με τον Κρόνο (κριτική, αρνητισμός) στον Λέοντα (έπαρση), την κατηγορούν για... ναρκισσισμό!

*Η Αγγελική Ηλιάδη είναι γεννημένη 16 Σεπτεμβρίου 1977

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved