Ζώδια και αστέρια: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Ουρανός της που έκανε το μπαμ!

Πυρ και μανία χτες η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Τι προκάλεσε την έκρηξη της Διδυμίνας;

Ζώδια και αστέρια: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Ουρανός της που έκανε το μπαμ!

Η Σταματίνα Τσιμτσίλη είναι μια ετοιμόλογη Δίδυμος η οποία με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να αντιδρά με διαλλακτικότητα και ευγένεια. Εντούτοις, λόγω ότι ο Ήλιος της κάνει αντίθεση με τον εκρηκτικό Ουρανό κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεσπάσει ξαφνικά.

Χτες το πρωί, κατά την διάρκεια της εκπομπής της "Happy Day" και ενώ μιλούσαν με τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο για τις εξελίξεις στις συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής και της αμερικανικής πλευράς για θέματα ενεργειακής πολιτικής, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε ένα σχόλιο που δεν άρεσε στον Δήμο Βερύκιο και της απάντησε με έντονο ύφος: «Συγγνώμη που θα στο πω, Σταματίνα. Είσαι επηρεασμένη από την επιδερμική ανάλυση των πραγμάτων που κάνει το διαδίκτυο».

Ποιος είδε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν τη φοβήθηκε. Φανερά εκνευρισμένη του απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι άδικο σε έναν άνθρωπο και ειδικά αν είναι ο συνεργάτης σου, Δήμο, να βάζεις μια τέτοια ετικέτα. Αν παρακολουθούμε και έχουμε άποψη είναι συγκεκριμένο και ξεκάθαρο. Το θεωρώ προσβλητικό αυτό που είπες. Θα ήθελα να μου ζητήσεις συγγνώμη. Με προσέβαλες! Είναι πολύ άδικο και άκομψο και δεν μου άρεσε καθόλου!».

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο διευλαύνων Ερμής (επικοινωνία, σχόλια) στον Κριό (με οξύ ύφος, αιχμηρά) σχημάτιζε όψης αντίθεση με τον γενέθλιο Άρη της (ευθιξία) στο Ζυγό (αποκατάσταση ισορροπίας) Σταματίνα Τσιμτσιλή δείχνοντας πως η παρουσιάστρια ένιωσε προσβεβλημένη και για αυτό ζήτησε από τον Δήμο Βερύκιο να της ζητήσει συγνώμη.

*Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι γεννημένη στις 31 Μαΐου 1982

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved