Ζώδια και Αστέρια: Ο Αιγόκερως, απόλυτος σταρ, Σάκης Ρουβάς συγκινεί με την ανθρωπιά του

Δες τι μήνυμα ανέβασε στο instagram!

Ζώδια και Αστέρια: Ο Αιγόκερως, απόλυτος σταρ, Σάκης Ρουβάς συγκινεί με την ανθρωπιά του

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας απόλυτα προσγειωμένος Αιγόκερως και με τη Σελήνη του (ορμέμφυτη ανάγκη) στην Παρθένο (για προσφορά με πρακτικό τρόπο) εκτός από κορυφαίος Έλληνας σταρ είναι και ένα άτομο που νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του.
Όλο το διάστημα της πορείας του το έχει αποδείξει πολλές φορές με αποκορύφωμα την ενεργή συμμετοχή του στο «Όραμα Ελπίδας» γεγονός στο οποίο συμβάλλει ο γενέθλιος Άρης του στον Κριό (ενεργός δράση, δραστικές πρωτοβουλίες) ο οποίος είναι σε όψη τρίγωνου με τον δοτικό και χαρισματικό Ποσειδώνα του (συμπαράσταση, συμπόνια σε αρρώστιες) στον Τοξότη (με αισιοδοξία).
Έτσι, ο ίδιος, όχι μόνο στηρίζει αυτό τον αγώνα αλλά έχει γίνει και δότης μυελού των οστών.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

Χθες, με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου (χτες 31/3) που έκλεισε ένα χρόνο, ο καλλιτέχνης ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έτσι ώστε να παρακινήσει κι άλλους να βοηθήσουν στο έργο αυτό.
Το στιγμιότυπο το συνόδευσε με τη λεζάντα: «1 χρόνος Όραμα Ελπίδας! Πάνω από 10.000 εθελοντές! 1 παιδί βρήκε συμβατό δότη! Βρήκε τη ζωή! Όσο πιο πολλοί, όσο πιο συνειδητοί, τόσο πιο δυνατοί! Η ελπίδα ενός παιδιού μπορεί να είσαι μόνον εσύ! Γίνε δότης!».

Ο Σάκης Ρουβάς έχοντας εδώ και αρκετούς μήνες τον διελαύνοντα Πλούτωνα (πόνος μα και αναγέννηση) σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Ήλιο του (προσωπικότητα, εργασία, «θέλω») στον Αιγόκερω (ανθεκτικότητα) πρεσβεύει τον άνθρωπο που, όχι μόνο δεν τα παρατάει, αλλά γίνεται παράδειγμα προς μίμηση αντοχής και δύναμης και για τους άλλους.

*Ο Σάκης Ρουβάς είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 1972

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved