Ζώδια και Αστέρια: O Καρκίνος, Τομ Κρουζ και ο Υδροχόος, Τζον Τραβόλτα έχουν σχέση;

Βόμβα στην παγκόσμια show-biz! «Τομ και Τζον: Το 30χρονο γκέι μυστικό»

Ζώδια και Αστέρια: O Καρκίνος, Τομ Κρουζ και ο Υδροχόος, Τζον Τραβόλτα έχουν σχέση;

Για αποκάλυψη - φωτιά κάνει λόγο το αμερικάνικο περιοδικό «Star» που σε δημοσίευμα με τίτλο «Τομ και Τζον: Το 30χρονο γκέι μυστικό» υποστηρίζει ότι ο Τομ Κρουζ και ο Τζον Τραβόλτα διατηρούν κρυφό ερωτικό δεσμό τα τελευταία τριάντα χρόνια.

starcover

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του -όχι και τόσο- αξιόπιστου μέσου όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζον Τραβόλτα είδε τον Τομ Κρουζ στην πρώτη του ταινία, «Οι ερωτικές μπίζνες ενός πρωτάρη», και τον προσκάλεσε σε ρομαντική απόδραση στο Όρεγκον.
Εκείνη η απόδραση ισχυρίζεται πηγή του αμερικάνικου περιοδικού «Star» «άλλαξε εντελώς τη ζωή του Τομ, αν όχι και του Τραβόλτα» ενώ μια βδομάδα πάθους που έζησαν αργότερα στη σχολή Σαϊεντολογίας ήταν αιτία για να γίνουν αχώριστοι.

Στο μεταξύ, για τις καυτές αποκαλύψεις του περιοδικού υπάρχουν αντιδράσεις από πολλά άλλα έντυπα και λοιπά ΜΜΕ με άλλα να χαρακτηρίζουν το δημοσίευμα «σαχλαμάρα» και απόλυτα κατασκευασμένο και άλλα να υπογραμμίζουν το ρητό περί... καπνού και φωτιάς.
Πάντως, κανείς από τους δύο «πρωταγωνιστές» αυτού του κίτρινου σκανδάλου δεν έχει απαντήσει δημοσίως!

Αυτή την περίοδο, τον αστρολογικό χάρτη και των δύο διασήμων ηθοποιών τον προσβάλλει ο διελαύνων Ποσειδώνας (εξαπάτηση, δόλιες ενέργειες, δυσφήμιση) στους Ιχθύες (ουτοπία). Και πιο συγκεκριμένα, στο ωροσκόπιο του Τομ Κρουζ ο διελαύνων Ποσειδώνα είναι σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Χείρωνα του (κρυφά ζητήματα, αμφιβολίες) στους Ιχθύες (απόπειρα ψυχολογικής εξουθένωσης) ενώ στον αστρολογικό χάρτη του Τζον Τραβόλτα ο απατηλός πλανήτης προσβάλει τον γενέθλιο Άρη του (δράση) στον 5ο γενέθλιο οίκο (φλερτ) κυβερνήτη του 10ου οίκου (φήμη) που δείχνει πως και αυτός θα δεχτεί μπόλικη λάσπη προφανώς γιατί και οι δυο τους είναι δυνατά «χαρτιά» της παγκόσμιας show-biz και πουλάνε τρελά.

*Ο Τομ Κρουζ είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1962

*Ο Τζον Τραβόλτα είναι γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου 1954

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved