Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 23 έως 27 Μαρτίου

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν θέλεις να κρατήσεις τίποτε μέσα σου και αν έχεις θυμό για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τώρα θα τα πεις όλα γιατί η υπομονή σου σίγουρα έχει εξαντληθεί. Αν πάντως ξεπεράσεις αυτά τα δύσκολα συναισθήματα, θα παραδοθείς πιο εύκολα σε ένα άτομο, που ακόμα κι αν δεν είναι όπως θα ήθελες, έχεις την πεποίθηση ότι κάπως θα το αλλάξεις. Αυτό μάλλον είναι μια λανθασμένη άποψη που έχεις, γιατί κανένας δεν αλλάζει παρά μόνο εσύ. Οπότε ακύρωσε αυτού του είδους τα σχέδια για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Πάντως, επειδή με Ταύρο ή Λιοντάρι παίζονται πολλά και μάλιστα μπαίνεις σε κάτι καινούργιο, μην αφήσεις να σε επηρεάσει μια σχέση σου. Αρκετά σε έχει κουράσει και βασανίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Η εικόνα σου είναι καλύτερη από άλλες εποχές και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει πλέον να μιζεριάζεις ή να βρίσκεσαι σε μια φάση που θα λυπάσαι εσύ ο/η ίδιος/α τον εαυτό σου. Έχεις πλέον άλλη οπτική γωνία και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις ακόμα και κάποια κολλήματα, που κατοικοεδρεύουν μέσα στην καρδιά σου και σε εμποδίζουν να ευτυχήσεις. Αν έχεις πάρει απόφαση και το θέλεις ξεμπερδεύεις μια και καλή από ένα πρόσωπο που ήταν ήξεις-αφήξεις στην ζωή σου. Γιατί κάτι γίνεται ξαφνικά και βλέπεις την αλήθεια, κάτι φεύγει από πάνω σου, σαν πέπλο, και θέλεις πλέον να αγαπάς και να προστατεύεις τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες στιγμές και να μην έχεις πια τα πολλά «πρέπει» στο κεφάλι σου. Όσο πάντως και να βάζεις προτεραιότητες για τη ζωή σου και τις προσωπικές σου ανάγκες όλο και καπελώνονται από τις ανάγκες του άλλου ατόμου. Και αυτό σε ενοχλεί αρκετά, αλλά μάλλον δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί φοβάσαι ή δεν θέλεις πολλούς καβγάδες ή φασαρίες. Η διπλωματία σίγουρα θα σε σώσει γιατί οι εντάσεις δε σε βοηθάνε. Με τον Κριό υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά ίσως και οι δύο, επειδή τα ξέρετε όλα, δεν τολμάτε τελικά να κάνετε το πρώτο βήμα, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Γιατί το εγώ σας είναι αρκετά μεγάλο. Όσο πάντως σκέφτεσαι τον τρόπο που αντιδρά ο Καρκίνος, τόσο απομακρύνεσαι, γιατί ίσως δεν μπορείς να καταλάβεις το περίεργο φέρσιμο του.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είσαι σε μια κατάσταση που νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις το μεγάλο βήμα και από την άλλη δεν τολμάς γιατί θα ξεφύγεις τελείως από τα δεδομένα σου. Ίσως αυτήν την περίοδο να βιώνεις μια απώλεια η οποία έτσι και αλλιώς ήταν αναπόφευκτη. Οπότε φρόντισε να ηρεμήσεις και να αποδεχτείς ότι έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα και μέσα από αυτό θα δυναμώσεις. Γιατί θα καταλάβεις ότι κάτι αλλάζει και μάλιστα με έναν πολύ έντονο και ίσως βίαιο τρόπο, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν άντεχες την ίδια κατάσταση. Αν πάλι σχετίζεσαι μ' ένα Λιοντάρι, μάλλον σε καταλαβαίνει πιο πολύ γιατί σε κάποια σημεία συμφωνείτε απόλυτα. Αντίθετα με τον Υδροχόο ενώ υπάρχει έλξη και ίσως και ένας μεγάλος έρωτας, τον τελευταίο καιρό πιστεύεις ότι δεν σε καλύπτει γιατί κάνει τα δικά του.

ΛΕΩΝ

leo

Όσο και να νομίζεις ότι δεν παίρνεις το κατάλληλο ενδιαφέρον, μάλλον κάνεις λάθος και όλα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά μέσα στο μυαλό σου. Γιατί έχεις μια πολύ θολή άποψη για το τι παίρνεις από το άλλο πρόσωπο και όλα τα παραφράζεις. Ο δυναμισμός σου βέβαια είναι εκρηκτικός και αν έχεις ένα χαρακτήρα αρκετά ντόμπρο δεν θα κρατήσεις τους τύπους και θα λες τα δικά σου ή θα κάνεις αυτά που νομίζεις εσύ. Με τον Κριό όλα θα είναι πιο εύκολα γιατί θα υπάρχει συμβατότητα και ανταπόκριση σε αυτό που δίνεις. Με τον Αιγόκερω και τον Ιχθύ όλα θα είναι δύσκολα γιατί όλο κάτι γίνεται και δημιουργείται μπλέξιμο. Εκεί, δηλαδή, που δεν το περιμένεις όλο βγαίνεις ότι εσύ έχεις το φταίξιμο και ίσως αυτό σε ενοχλεί πάρα πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τόσο πολύ που δεν ξέρεις τι να κάνεις για να είσαι μαζί του. Πρόσεξε τις υπερβολές στη συμπεριφορά σου και κυρίως μην τα δίνεις όλα και μετά «κρεμαστείς». Ίσως να βλέπεις ένα πρόσωπο με τα δικά σου μάτια και κυρίως με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ θα υπάρχει ταύτιση και μεγάλη εξιδανίκευση, την οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να απομακρύνεις ή να τη βάλεις σε λογικά πλαίσια. Πάντως, αν προσπαθείς να γνωρίσεις έναν Κριό, ίσως σε βοηθήσει ένας φίλος που είναι πολύ κοντά και στους δυο σας, αλλά το στυλ σου θα πρέπει να είναι πολύ δυναμικό και να μην δείξεις ότι κολλάς πουθενά. Επίσης, καλό είναι να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου με κάθε τρόπο και έτσι θα ενθουσιαστεί μαζί σου.

Δες σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Όσο και να υπάρχουν συνθήκες που βοηθούν να ξεπερνάς την πίεση και τον ανταγωνισμό, εσύ συνεχίζεις να νιώθεις περίεργα και να έχεις ανάγκη για συνύπαρξη μ' ένα άλλο άτομο και ας έχετε διαφορετικές γνώμες και κυρίως τρόπο ζωής. Θα δικαιωθείς πάντως από την επιστροφή του Ταύρου γιατί τελικά θα θέλει να είναι κοντά σου και αν είστε και στην ίδια δουλειά θα υπάρξει ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ σας. Αν όμως οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν θα ξεπεράσετε τα όρια σας και θα κάνετε και οι δυο υπερβάσεις. Ίσως όμως όλα να γίνονται στα κρυφά. Αν δεν έχεις ξεκάθαρες απόψεις για τα συναισθήματα ενός Παρθένου ή Ιχθύ δεν είναι και πολύ εύκολο να τα μάθεις αν δεν έχεις διάθεση να σηκώσεις την κουρτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η δικαίωση που θα έχεις από το ενδιαφέρον ενός ατόμου που ίσως να είναι και Ταύρος θα σε ενθουσιάσει και θα καταλάβεις ότι το παιχνίδι γύρισε και επιτέλους μπορεί να κάνεις και τα δικά σου. Όσο πάντως αγωνίζεσαι για να φανείς μέσα στον κύκλο σου τόσο θα βλέπεις ότι τελικά τσάμπα φοβόσουν μην εκτεθείς, δεν ήταν και τόσο δύσκολο τελικά. Με τον Κριό θα εντυπωσιαστείς γιατί κάνει και τα κόλπα του για να σε κερδίσει. Αν δεν είσαι έτοιμος/η να ενδώσεις περίμενε λίγο γιατί δεν είναι ωραίο να πιέζεσαι και κυρίως αυτήν την περίοδο που είσαι σε μια πολύ ευάλωτη φάση. Επειδή θα υπάρξουν προοπτικές να συζήσεις με ένα άτομο που είστε μαζί εδώ και καιρό, ίσως να είναι πιο εύκολα για να κάνετε ένα κοινό ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχεις μεγάλες αλλαγές στην ζωή σου αλλά με την καλή έννοια, γιατί είσαι κυνηγός και κερδίζεις ότι θέλεις με ευκολία. Αν στοχεύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα θα έχεις εσύ το πάνω χέρι, αφού η αύρα σου θα είναι πάρα πολύ έντονη και επιθυμητή. Από την άλλη, το πολύ το έξω θα σου φέρει αναγκαστικά νέες γνωριμίες και αν είσαι και τελείως ελεύθερος/η τότε είναι που θα τα δώσεις όλα και θα ξεπεράσεις ακόμα και τον συντηρητισμό που σε έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό. Με τον Ταύρο όλα είναι πιο περίεργα. Το παιχνίδι υπάρχει αλλά τη μια μέρα ανοίγεστε και έρχεστε κοντά και την άλλη υπάρχει απομόνωση και δεν ξέρεις τελικά πώς να φερθείς. Με τον Ιχθύ υπάρχει περίπτωση να παίζετε και οι δυο και, ενώ υπάρχει έλξη, να μην μπορείτε να βάλετε καμία τάξη μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ίσως βαθιά να νιώθεις απογοήτευση γιατί η τάση για τελειότητα που έχεις δεν είναι μόνο στην καθημερινή σου ζωή ή στην δουλειά σου αλλά και στην σχέση σου με το άλλο φύλο. Για αυτό τίποτε μπορεί να μην σου κάνει και ίσως να μην στεριώνεις πουθενά. Αν φυσικά γίνεις όσο μπορείς περισσότερο συντροφικός/η ίσως να μην έχεις αυτές τις υπερβολικές απαιτήσεις και συμπεριφορές. Ενώ φαίνεσαι επιφανειακά ένα άτομο που είναι εύκολο και με αγάπη στην προσφορά και στην βοήθεια, τελικά ότι και να κάνεις στο τέλος μένεις μόνος/η σου. Ο λόγος είναι ότι κάπου βαθιά ίσως έχεις αποκλείσει από τη ζωή σου την αγάπη και βάζεις τον εαυτό σου στην άκρη. Με τον Κριό όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και ίσως να μην καταλάβεις τι ακριβώς θέλει από εσένα, γιατί αυτό που επιθυμεί είναι μια καθαρή σεξουαλική επαφή χωρίς πολλά συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η σχέση σου με τον Ζυγό έχει την ικανότητα να σε αναστατώνει και να σε κάνει να αλλάξεις τελείως την πυξίδα σου. Αν είχες οικογένεια μαζί του και είχατε απομακρυνθεί γιατί πίστευες ότι σε είχε αδικήσει. τώρα θα γίνει ένα θαύμα και θα επιστρέψει μετά βαΐων και κλάδων. Το σίγουρο είναι ότι έχεις αλλάξει τελείως και βλέπεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Ο Ταύρος σου προσφέρει έξτρα αισθησιασμό και σε κάνει να αναζητάς να ζήσεις μια πιο υλική ζωή μαζί του. Από εκεί που δεν σε ένοιαζε η ασφάλεια, τώρα να που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ και μάλιστα τη διεκδικείς. Αυτή βέβαια την κόντρα σου τη βγάζει περισσότερο ο Σκορπιός που όλο τα καταφέρνει και μιλάει μαζί σου για χρήματα και για δουλειές.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η δοκιμασία που μπορεί να έρχεται από ένα Δίδυμο ίσως σε κάνει να σκέφτεσαι πιο αυστηρά και σίγουρα θα σταματήσεις να τον/την εμπιστεύεσαι γιατί δεν υπάρχει πλέον το υπόβαθρο. Αυτό που δεν σου αρέσει είναι η πίεση και τον τελευταίο καιρό νιώθεις την ανάγκη να τα χαλάσεις όλα για να μη συμβιβάζεσαι συνέχεια. Ο Κριός και ο Ζυγός δεν είναι και πολύ εύκολο να καταλάβουν τι θέλεις γιατί μπερδεύεις τους πάντες. Αλλά ίσως να το κάνεις για προστασία και από μεγάλη ευαισθησία γιατί δεν θέλεις να κουράζεσαι ή να παιδεύεσαι άδικα. Πάντως με τους φίλους σου θα βγαίνεις όσο μπορείς περισσότερο και θα ανοίξεις αρκετά τον κύκλο σου. Σίγουρα μέσα από όλο αυτό το άνοιγμα θα γνωρίσεις ένα άτομο που ταιριάζει στον χαρακτήρα σου, είναι ήπιος και ήρεμος. Καλύτερα βέβαια να ξεκινήσεις πρώτα φιλικά για να δεις από πρώτο χέρι αν ταιριάζετε.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved