Ζώδια και Αστέρια: Το ατύχημα του Ηλία Βρεττού με την μηχανή του

Ο Παρθένος τραγουδιστής αντέδρασε σωστά, ο Δίας έβαλε το χεράκι του και γλίτωσε τα χειρότερα!

Ζώδια και Αστέρια: Το ατύχημα του Ηλία Βρεττού με την μηχανή του

Ο Ηλίας Βρεττός ως Παρθένος είναι μεθοδικός και προσεκτικός, όμως πολλές φορές δεν φτάνει να προσέχει ο ένας πρέπει να έχει το νου του και ο άλλος διαφορετικά προκύπτουν... ατυχήματα.

Το απόγευμα της Τρίτης 17 Μαρτίου, ο γνωστός τραγουδιστής οδηγούσε με τη μηχανή του, ένα scooter μεγάλου κυβισμού, και ένας οδηγός, που δεν πρόσεχε, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του, χωρίς να ελέγξει τον καθρέφτη του, με αποτέλεσμα ο Ηλίας Βρεττός που περνούσε να χτυπήσει.
Ευτυχώς δεν του προξένησε καμία σοβαρή ζημιά στη μηχανή, πλην του ενός καθρέφτη, και το κυριότερο δεν έπαθε κάτι ο ίδιος.

*Η πρόσβασή σου στις εξελίξεις που αφορούν τα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά σου θέματα, είναι ένα κλικ μακριά*

vrettos-2-

Ως Παρθένος θέλει και οι άλλοι να μαθαίνουν να προνοούν. Συγχρόνως, με τον Ερμή στο Ζυγό είναι ευγενικός και όταν εκφράζεται μπορεί να κρατά ισορροπίες. Έτσι, ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram όπως είδαμε στο gossip-tv.gr με τη χτυπημένη μηχανή και το παρακάτω σχόλιο.
«Είπα να πάρω το μηχανάκι σήμερα και μάζεψα μια πόρτα!!! Εσείς που ανοίγετε τις πόρτες έτσι αέρα πατέρα ρίχτε καμιά ματιά πριν, μπας και σκοτώσετε κανά χριστιανό... Ευτυχώς είμαι καλά!!!»

Το τροχαίο συμβάν πραγματοποιήθηκε με τον διελαύνοντα Κρόνο (ατυχίες) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό (ξαφνικά γεγονότα - ατυχήματα ) στο ζώδιο του Τοξότη (από απροσεξία - γκάφα) αλλά είχε ευτυχώς αίσιο τέλος αφού ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού ο Δίας (τύχη) ήταν από διέλευση σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη του (σωστή αντίδραση) και αυτό τον γλύτωσε από τα χειρότερα.

*Ο Ηλίας Βρεττός είναι γεννημένος 2 Σεπτεμβρίου 1983

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved