Ζώδια και Αστέρια: Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκαλύπτει ποιος νέος τραγουδιστής θα κάνει επιτυχία!

Τι θα πρέπει να διαθέτει ένας νέος καλλιτέχνης για να κάνει επιτυχία σύμφωνα με τον Αιγόκερω συνθέτη και στιχουργό;

Ζώδια και Αστέρια: Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκαλύπτει ποιος νέος τραγουδιστής θα κάνει επιτυχία!

Ο Γιώργος Θεοφάνους ως παιδί του επίμονου και εργατικού Κρόνου που ανταμείβει με αναγνώριση και διαχρονικές επιτυχίες έχει γράψει τραγούδια που άφησαν εποχή και σκαρφάλωσαν στην κορυφή του ελληνικού ρεπερτορίου.

Αυτές τις ημέρες με τον γενέθλιο Ερμή του (απόψεις) στον Αιγόκερω (πάγιες, γήινες ) να δέχεται όψη εξαγώνου από τον Ήλιου (επιτυχία, υπεροχή) στους Ιχθύες (καλλιτεχνών, μουσικών) έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Life» που μεταξύ άλλων εξέφρασε τη γνώμη του για το ποιος από τη νέα γενιά τραγουδιστών μπορεί να ξεχωρίσει και να γράψει τη δική του σημαντική ιστορία στο τραγούδι.

*Όσο κι αν μοιάζουν κάποιοι μεταξύ τους, κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον. Έτσι κι εσύ έχεις τη μοναδικότητά σου και αυτό διαγράφεται αναλυτικά στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου*

Συγκεκριμένα, ο φιλόπονος Κρόνιος συνθέτης και στιχουργός που με τον Ήλιο (προσωπικότητα) στον Αιγόκερω (καθοδήγηση, κορυφή) σε σύνοδο με τον Ερμή (νέους) μπορεί να κατευθύνει σωστά τους νέους προς την επιτυχία, είπε: «Θέλει εργατοώρες η δουλειά όπως οποιαδήποτε άλλη δουλειά! Δεν μιλάω μόνο για τους καλλιτέχνες! Οποιοσδήποτε έχει εργατοώρες στην πλάτη του θα πετύχει στον οποιοδήποτε τομέα, είτε είσαι ο Steve Jobs, είτε ένα επιστήμονας που δουλεύει τη γενετική, είτε μουσικός.».

Συγχρόνως, ο Ερμής του (απόψεις) του στον Αιγόκερω (με επιχειρήματα, σεβασμός στην παλιά γενιά,) σχηματίζει τρίγωνο με τον εγκεφαλικό και αποκαλυπτικό του Ουρανό, όψη που υποδεικνύει την αυξημένη ευφυΐα που διαθέτει αλλά και την ικανότητα να ξεχωρίζει και να αναδεικνύει πως κάποιος θα κάνει τη διαφορά και έτσι τόνισε: «Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που δούλεψα και με την προηγούμενη και την προ-προηγούμενη γενιά και με τους επόμενους. Έχω συνεργαστεί με Νανά Μούσχουρη, Μαρινέλλα, Γιώργο Νταλάρα, Χαρούλα Αλεξίου, Γλυκερία, Πασχάλη Τερζή, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Αντώνη Ρέμο, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Δάντη, Ευρυδίκη, Ρουβά... Όλοι αυτοί ξεχώρισαν γιατί, εκτός από φωνή, σκηνική παρουσία, άστρο, ταλέντο, είχαν και έχουν ένα πολύ καλό ρεπερτόριο που άφησαν και θα αφήσουν πίσω τους. Και πάνω όλα, δούλευαν και δουλεύουν ασταμάτητα, για να γίνονται ακόμα καλύτεροι.»

Έτσι, λοιπόν σύμφωνα με τον Αιγόκερω, Γιώργο Θεοφάνους, το διαβατήριο προς την επιτυχία θα το αποκτήσει αυτός που, εκτός από το ταλέντο, θα έχει και ατελείωτες εργατοώρες στην πλάτη του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved