Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 16 έως 20 Μαρτίου

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει πιο ήσυχα γιατί θα ηρεμήσεις και θα καθίσεις περισσότερο στα αυγά σου, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι αδρανής. Η δέσμευση δεν σε μπλοκάρει γιατί όλα έχουν μπει σε μια ροή που σε κάνει πλέον να είσαι σε ετοιμότητα αλλά όχι στην τσίτα. Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου και για αυτό θα δοκιμάσεις να επιβληθείς μέσα από την προσωπικότητά σου η οποία υποσκελίζει τους πάντες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δοκιμάσεις να απεξαρτηθείς από μια σχέση που σε καταπιέζει και ίσως και να κάνεις λίγο και τα δικά σου. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι σε ταξίδι αλλά εσύ τώρα θα δεις πως νιώθεις γι' αυτόν.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θα έχεις την τιμητική σου γιατί μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου στις 17.3 και θα παραμείνει μέχρι τις 11.4 οπότε θα βρεθείς σε μια πολύ πλεονεκτική θέση. Ό, τι περιμένεις θα εμφανιστεί τώρα και μάλιστα με ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό τρόπο. Αν γυρίσει ένα πρόσωπο κοντά σου θα το βιώσεις σαν μια καινούργια κατάσταση γιατί θα δεις αλλαγές να γίνονται καθημερινά μεταξύ σας. Με τον Υδροχόο ή τον Ιχθύ θέλεις να είσαι μαζί αλλά όλο και κάτι συμβαίνει και δεν συναντιέστε. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να καταλάβεις γιατί κολλάς και ζηλεύεις και χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Πρέπει να ξέρεις ότι κανείς δεν σου ανήκει και χρειάζεσαι μεγαλύτερη ελευθερία μέσα σου. Πιθανόν για αυτό να φοβάσαι να είσαι με τον Τοξότη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Επιζητάς την ελευθερία στην επικοινωνία σου γιατί όλα θέλεις να είναι πολύ ανοικτά και ανεξάρτητα. Με τον Ταύρο όμως δεν μπορείς να παίξεις γιατί ζητάει να είσαι εκεί προσηλωμένος/ή για να σε νιώθει πολύ κοντά του. Αν δουλεύεις με έναν Σκορπιό στον ίδιο χώρο μπορεί να υπάρχουν ματιές κρυφές με νόημα. Επειδή εσύ στην ουσία είσαι εγκεφαλικός τύπος δεν μπορείς να σχετιστείς με άτομο που δεν έχει το λεγόμενο επικοινωνιακό χάρισμα. Με τον Τοξότη και τον Υδροχόο μπορείς να πεις και δυο κουβέντες παραπάνω, αρκεί να μη μείνετε μόνο φίλοι αλλά να προχωρήσετε και πιο πέρα.

*Η σχέση σας έχει σκαμπανεβάσματα και αυτό σε προβληματίζει. Όμως, ο τρόπος που συνυπάρχετε και η καθημερινή συμπεριφορά του συντρόφου σου έχουν εξήγηση. Ανακάλυψε όλα όσα αφορούν το ταίρι σου εδώ*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η εν μέρει ανανέωσή σου, κυρίως σε εμφάνιση ή στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, οφείλεται και στο «αναρχικό» κλίμα που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό και φαίνεσαι περισσότερο ανεξάρτητος/η. Το ότι ζητάς την αυτονομία σου είναι πολύ σημαντικό γιατί θα ξεκολλήσεις από παλιές συνήθειες και κυρίως από τις συναισθηματικές εξαρτήσεις. Βέβαια στην φάση αυτή μπορεί να πας στο άλλο το άκρο και να επιδεινώσεις ίσως την σχέση σου με τον Αιγόκερω. Αυτό όσο μπορείς να το μαζέψεις, αν φυσικά σε ενδιαφέρει. Αλλά, αν υπάρχουν κενά και προσπαθείς να τα επισημάνεις με ένα τρόπο πολύ επιθετικό πιθανόν να έχεις κάποιες επιπτώσεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Από την άλλη αν έχεις γενέθλια τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου θα δικαιώσεις την υπομονή σου με τον Ταύρο ή τον Ιχθύ.

ΛΕΩΝ

leo

Θα δώσεις την μάχη σου και θα την κερδίσεις γιατί μπορεί να ζήσεις ένα τρελό έρωτα με πάθος αλλά και με ζήλεια με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό. Ίσως να φαίνεσαι μαζί του πιο προσγειωμένος/η και πραγματιστής/α αλλά τουλάχιστον θα βιώσεις δυνατά συναισθήματα μέσω των αυξημένων αισθήσεων σου. Όσο πάντως βάζεις κάποια όρια γενικά στην ποιότητα της ζωής σου τόσο θα αλλάζεις και εσύ τα γούστα σου απέναντι στα άτομα που σου αρέσουν. Το σίγουρο είναι ότι για αυτή την περίοδο θα νιώσεις ότι κάτι πάει να αλλάξει στην ζωή σου γιατί εσύ το θέλεις. Αν είσαι μέσα σε μια σταθερή σχέση μπορεί να βαριέσαι λίγο γιατί χρειάζεσαι και λίγες εναλλαγές στον τρόπο που περνάτε τη μέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ενώ νιώθεις ηρεμία και κάπου αφήνεσαι στα χέρια του άλλου ατόμου, κάνεις ένα ξαφνικό μπαμ και επαναστατείς, ακόμα και για πολύ μικρά και αδιάφορα σχεδόν θέματα. Αλλά εσύ στην ουσία δεν αναφέρεσαι σε αυτά αλλά στα άλλα που έχεις μαζέψει. Για αυτό μην προβληματίζεσαι. Από την πολύπλοκη συμπεριφορά σου γίνονται. Όμως θα ξεκινήσει μια καλή περίοδος για σένα και σιγά-σιγά θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες γιατί η αίσθηση μοναχικότητας θα σου φύγει. Αν τσακωθείς με τον Κριό κράτησε τα προσχήματα για να μην υπάρχουν προβλήματα στην πορεία. Αντίθετα με το Λιοντάρι μπορείτε να απολαύσετε από κοινού διάφορες προσωπικές εμπειρίες και να περάσετε καλά.

Δες σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Η προσωπική σου δύναμη μπορεί να μοιράζεται στους άλλους και δεν είναι εύκολο για σένα να συμβιβαστείς ή να δείξεις τα καλύτερα δείγματα γραφής. Εκτός αν έχεις αποφασίσει συνειδητά να μην σε ενοχλεί ο άλλος και να τον συγχωρείς συνέχεια για πολύ δικούς σου προσωπικούς λόγους. Η απόδραση για μερικές ημέρες κάπου μόνοι σας και μακριά από όλους και όλα με τον Κριό θα σας κάνει καλό γιατί θα τα πείτε όλα έξω από τα δόντια και ίσως τώρα να μάθεις κι ένα μυστικό που δεν το φανταζόσουν καν. Θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και μην φύγεις ξαφνικά γιατί μετά δεν θα είναι εύκολο να κολλήσει το γυαλί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η δυναμική σου είναι πλέον πολύ έντονη γιατί θα έχεις μια δυνατότητα να είσαι με ένα άλλο άτομο και να εκπέμπεις τέτοια γοητεία που ούτε και εσύ δεν πίστευες ότι είχες. Τώρα όλα αλλάζουν και λύνεσαι κατά κάποιο τρόπο γιατί πιστεύεις ότι οι άλλοι σε ευνοούν. Οπότε θα βγαίνεις πιο εύκολα έξω για καφέ ή θα συναντηθείς με πρόσωπα που μπορεί και να ντρεπόσουν. Η εμφάνιση ενός Ταύρου ίσως γίνει ξαφνικά. Το σημαντικότερο είναι να δείξεις το ερωτικό σου πάθος όπως θα στο δείξει αυτός/η που σε θέλει. Πάντως αν ανατραπεί η σχέση ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει, να ξέρεις ότι κάπου θα το έχεις προκαλέσει εσύ, από την πίεση που θα ασκήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ό, τι καινούργιο πάει να γίνει, εσύ κάπου το μπλοκάρεις γιατί σε έχει πιάσει μια μικρή μελαγχολία και ίσως να περιορίζεσαι συνειδητά. Η σκέψη πάντως του Διδύμου μπορεί να σου προκαλεί νεύρα, αν κυρίως δεν έχει σοβαρέψει και δεν έχει μπει ακόμα σε εκείνο το μονοπάτι της ωρίμανσης. Η ευαισθησία και η ιδιαιτερότητα της συμπεριφοράς σου μπορεί να δημιουργήσει διαμάχες με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ αλλά το συναίσθημα μεταξύ σας θα ρέει γιατί είσαι κάπου μεταξύ λογικής και ευαισθησίας. Όσο πάντως και να θέλεις να μείνεις μόνος/η, δεν θα είναι εύκολο γιατί έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Ξεκινάει μια περίοδος εύνοιας για σένα και αυτό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αγαπηθείς και να αγαπήσεις. Οπότε, θα σταματήσεις τις παρορμητικές κινήσεις και θα σταθεροποιήσεις μια καλή επαφή που έχεις με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό, ενώ ο Παρθένος που έχει ενδιαφέρον, παίζει μεταξύ δυο επιλογών και αυτό θα σε ενοχλήσει. Όχι ότι είσαι εσύ ξεκάθαρος/η, αλλά τουλάχιστον θα κάνεις αυτό που θέλεις με μεγάλη ευκολία και δεν θα περιμένεις τα γυρίσματα της τύχης. Θα πάρεις αποφάσεις που δεν περίμενες γιατί πάντα κρατούσες τα προσχήματα λόγω των ενοχών σου. Τώρα όμως δείχνεις περισσότερο ανεξαρτησία οπότε κάτι θα καταφέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Το κορμί σου και οι αισθήσεις σου θα σε προδώσουν γιατί, αντί να κρατήσεις τις αποστάσεις που θέλεις με τον Ταύρο αφού δεν θέλεις να του δίνεις δικαιώματα, τελικά δεν θα μπορέσεις να τον αρνηθείς. Όμως μετά μην το μετανιώσεις γιατί μπορεί και πάλι να απομακρυνθείτε μιας και ο εγωισμός και των δυο είναι σταθερός και υπερβολικός. Όσο πάντως και να μη θέλεις να επικοινωνήσεις με τον Σκορπιό, αυτός θα το κάνει αλλά με ένα τρόπο πολύ εντυπωσιακό. Ίσως να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου για να σου κάνει έκπληξη ή να βάλει φίλους να μεσολαβήσουν. Πάντως ό, τι και να γίνει εσύ έχε ψυχραιμία και πάνω από όλα θάρρος.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Δοκιμάζεις τις αντοχές σου αυτή την εβδομάδα και κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες γιατί από εκεί που είχες σιγουριά, μπορεί, χωρίς να το καταλάβεις, να νιώσεις μετέωρος/η και ότι έχεις ήδη κατακτήσει θα χαλάσει ή θα τελειώσει. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ερωτική σου ζωή αλλά σε μια συνολική σου συμπεριφορά η οποία είναι ελαφρώς αποδυναμωμένη. Όμως, παρόλο που αισθάνεσαι έτσι, θα πάρεις αποφάσεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από τις νεφέλες. Ο Κριός παραμένει ένας δύσκολος σύντροφος γιατί έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και ίσως να μην μπορεί να πειθαρχήσει εύκολα στους κανόνες της σχέσης, ζητώντας από εσένα να συμβιβαστείς. Ταύρος ή Σκορπιός θα ξεκινήσουν ένα παιχνίδι μαζί σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved