Ζώδια και αστέρια: Eurovision 2015: Η «γκάφα» της Μαγγίρα για την συμμετοχή της Φινλανδίας

Όχι, δεν έχουμε ανάδρομο Ερμή! Η τσαχπίνα Διδυμίνα την «πάτησε» εξαιτίας του Ποσειδώνα

Ζώδια και αστέρια: Eurovision 2015: Η «γκάφα» της Μαγγίρα για την συμμετοχή της Φινλανδίας

Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι μια ιδιαίτερα ταλαντούχα παρουσιάστρια καθώς και μια ομιλητική και πειρακτική Δίδυμος... Άρα, δώσε της ανάλαφρη συζήτηση και πάρε της την ψυχή.

Φέτος, συμμετέχει στην τετράδα της εκπομπής «Όλα Παίζουν» και συζητώντας γύρω από τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, πέφτοντας πάνω στη φετινή συμμετοχή της Φιλανδίας με το συγκρότημα PΚΝ έκανε και εκείνη το δικό της σχόλιο!

Όμως με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (μπέρδεμα) στους Ιχθύες (απροσεξία) σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη της (γρήγορη απόκριση) στον Τοξότη (χιουμοριστική διάθεση, ροπή στις γκάφες) δεν ήταν καλά διαβασμένη και υπέπεσε σε «ατυχή» γκάφα!
«Καλέ αυτοί είναι σαν τα τέρατα χωρίς τις μάσκες!» σχολίασε και ο Γιώργος Λιανός έσπευσε να την ενημερώσει ότι τα μέλη της φιλανδικής αποστολής πάσχουν από σύνδρομο Down.

«Για να μην παρεξηγηθώ για αυτό που είπα γιατί δεν το ήξερα, μοιάζει ο ήχος με αυτό το συγκρότημα, τους Lordi. Μη το πάρουν στραβά αυτό που είπα» δήλωσε αμέσως μετά η παρουσιάστρια αμήχανα και γεμάτη ανησυχία.

*Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι γεννημένη στις 6 Ιουνίου 1969

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved