Ζώδια και Αστέρια: Eurovision 2015: Η Μαρία Έλενα Κυριακού θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα - Πώς θα τα πάει;

Με το τραγούδι «One last breath» της Αιγοκερίνας Μαρίας Έλενας Κυριάκου θα πάει η Ελλάδα στην Eurovision

Ζώδια και Αστέρια: Eurovision 2015: Η Μαρία Έλενα Κυριακού θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα - Πώς θα τα πάει;

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι μια φιλόδοξη Αιγόκερως με πολλούς πλανήτες στον Τοξότη, το ζώδιο που ανοίγει πόρτες στο εξωτερικό και η οποία χάρη στην εξαιρετικά δυναμική όψη του Άρη της που βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα της στον Σκορπιό έχει την ικανότητα να αναγεννιέται από τις δυσκολίες και να νικά, χάρη στην βαθιά επιθυμία της να το πετύχει.

Χθες, Τετάρτη, διεξήχθη ο τελικός εκπροσώπησης της Ελλάδας για τον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στη Βιέννη και η Μαρία-Έλενα Κυριάκου με το τραγούδι «One last breath» ήταν η μεγάλη νικήτρια!

Την νίκη της τη χρωστάει στους διελαύνοντες Άρη (πρωτιά), Δία (τύχη) και Ουρανό (μεγάλη απήχηση) να ενεργοποιούν τη γενέθλια σύνοδο την ξαφνικής επιτυχίας Αφροδίτης – Ουρανό στον Τοξότη που δείχνει την τάση να είναι δημοφιλής και ιδιαίτερα σε καλλιτεχνικά θέματα.

Το βράδυ της 23ης Μαΐου 2015, αν η Μαρία Έλενα Κυριάκου καταφέρει να περάσει στον Τελικό της Eurovision, ο Ερμής από διέλευση θα είναι σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ουρανό της, δείχνοντας ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα, άγχος και εκνευρισμό αλλά και πιθανές απρόβλεπτες επιπλοκές με τον ήχο, τον ηχητικό εξοπλισμό ή το συντονισμό της σκηνοθεσίας.

Από την άλλη, ο διελαύνων Δίας θα είναι σε όψη τρίγωνου με τον γενέθλιο Νότιο Δεσμό της και εξαγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της, δείχνοντας αποδοχή από το κοινό και μια ευκαιρία να πετύχει μια καλή διάκριση, ίσως καλύτερη από αυτές που είχαμε τα τελευταία χρόνια.

*Η Μαρία –Έλενα Κυριάκου είναι γεννημένη στις 11 Ιανουαρίου 1984

{youtube}UEQphIZjlw0{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved