Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 2 έως 6 Μαρτίου

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Η ανησυχία μπορεί να σου έχει περάσει γιατί μπαίνεις πλέον σε μια πολύ μεγάλη δράση. Κάνεις τόσο παρορμητικές κινήσεις που κι εσύ δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου αλλά μάλλον το χρειαζόσουν για να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους. Εκεί που έχεις αδικηθεί θα δείξεις όλη σου την δυσαρέσκεια με διάφορους τρόπους. Αν σε ενδιαφέρει ένα Λιοντάρι ή αν τώρα πας να κάνεις κάτι μαζί του θα δεις ότι θα προχωρήσει γρήγορα η υπόθεση γιατί υπάρχει πάθος και από τους δυο σας αλλά και έντονο ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Το παρασκήνιο σείεται και εσύ δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να το σταματήσεις γιατί σου βγαίνει ένας έντονος αυθορμητισμός να ξεκαθαρίσεις όλες τις καταστάσεις που δεν σε οδηγούν πουθενά. Για αυτό είτε θα στείλεις γράμμα, μήνυμα ή και τελεσίγραφο ότι δεν πάει άλλο η υπόθεση με τον Κριό ή τον Ζυγό γιατί θα θέλεις πλέον να ξεκουραστείς περισσότερα ψυχικά και πάνω από όλα να ηρεμήσεις. Όλα μπορεί να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη αρκεί να κουνηθείς και να δράσεις γρήγορα. Με τον Ιχθύ προς το παρόν έχετε περισσότερο φιλική σχέση παρά ερωτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Εντυπωσιάζεσαι από την ορμητικότητα και την τόλμη που νιώθεις και κινείς τα νήματα με τον δικό σου τρόπο. Παρ' όλα αυτά όμως, ο Ιχθύς μπορεί να σου χαλάει την διάθεση γιατί παρασύρεσαι και νιώθεις και ενοχές που ίσως να καλλιεργούνται από αόριστα υπονοούμενα που μπορεί να πετάει. Μια ξαφνική γνωριμία με Ζυγό μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση γιατί θα δραστηριοποιηθείς και θα βγεις έξω πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Με τον Παρθένο μπορεί να υπάρχει μια ασάφεια, μεταξύ απραξίας και λύπης και αν δεν είσαι ο εαυτός σου δεν θα πετύχεις την σωστή επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Βρίσκεσαι σχεδόν σε επαναστατική φάση για αυτό θα πας κόντρα σε όλα τα συναισθηματικά σου θέματα. Δεν θα φοβηθείς ακόμα και μια σχέση να χαλάσεις αν πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης μπορεί να γνωρίσεις ένα πολύ μικρότερο άτομο που θα σου θυμίσει ότι πιθανόν να έχεις χάσει ένα κομμάτι από τον εφηβικό σου εαυτό. Βέβαια οι σκέψεις σου σε μπλοκάρουν και σε κάνουν να σταματήσεις αυτή την παρόρμηση που πιθανόν να σε φέρνει ακόμα και σε κόντρα με το πατροπαράδοτο περιβάλλον σου. Ίσως όμως να μην θέλεις να σταματήσεις και θα το φτάσεις μέχρι το τέλος με τον Κριό ή τον Αιγόκερω.

ΛΕΩΝ

leo

Είσαι σε φάση πολύ επιθετική και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες σε συναισθηματικό επίπεδο. Επειδή θα έχεις πολύ ενέργεια θα συνειδητοποιήσεις ότι θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα που θα σε βγάλουν έξω από τα καλούπια και τα «πρέπει». Η επαφή με τον Τοξότη είναι αυτή βέβαια που θα σε ωριμάσει γιατί δεν είναι εύκολο να είσαι μαζί του επειδή ο πήχης έχει ανέβει και σου δίνει την ευκαιρία να εξελιχτείς και εσύ μαζί. Ο προβληματισμός που μπορεί να έχεις δεν πρέπει να σε φοβίζει γιατί πλέον έχεις ανάγκη να κάνεις μια σταθερή και σοβαρή σχέση η οποία θα σε συγκρατήσει από τα πολλά πέρα δώθε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η Πανσέληνος της 5ης Μαρτίου στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια σχετική αναστάτωση γιατί σου έχει βγει μια μεγάλη επιθετικότητα και επιτέλους θα μιλάς, χωρίς να φοβάσαι. Πιθανόν να ρισκάρεις να χάσεις αλλά δε σε νοιάζει. Όλο και κάποια αποκάλυψη σου γίνεται και μάλλον λύνονται όλοι οι γρίφοι που πιθανόν να σε είχαν προβληματίσει. Από την άλλη αν σχετίζεσαι με Ιχθύ μπορεί κάπου να αποπροσανατολίζεσαι με τα θέλω σου σε σχέση με τα θέλω τα δικά του. Η φιλική συμπεριφορά θα βοηθήσει στο να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Πάντως αν θέλεις να δεις τι παίζει με ένα Τοξότη καλύτερα να το διασταυρώσεις μόνος/η σου γιατί διαφορετικά θα πάρεις λάθος μηνύματα.

Δες σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Από την μια έχεις διάθεση να μοιραστείς και γίνεσαι το επίκεντρο πολλών καλών καταστάσεων και από την άλλη σου βγαίνει μια ανασφάλεια που μπορεί να μετατραπεί σε επιθετικότητα ή ακόμα και σε θυμό εναντίον ενός Κριού. Πιθανόν να μην θέλεις να το δείξεις αλλά τουλάχιστον με κάποιο τρόπο θα το εκφράσεις και δεν θα είναι πολύ ευχάριστος γιατί κάτι δεν σου πάει καλά αυτό το διάστημα και δεν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις. Οι συνήθειές σου πάντως μπορεί να αλλάξουν και να θέλεις να κάνεις πράγματα που κάνει το άλλο άτομο αλλά κυρίως από εξάρτηση. Το φλερτ με τον Ιχθύ μπορεί να είναι κάπως απόμακρο και να μην γίνεται ελεύθερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχεις κάνει ένα κύκλο πολύ έντονο αλλά, αν τραβήξεις πολύ το σκοινί μιας κατάστασης που δεν είναι ακόμα σταθερή, μπορεί και να σπάσει. Να προσέξεις τις κινήσεις σου γιατί ενώ είσαι πολύ μυστικοπαθής τώρα μπορεί να λες παντού που πας και τι κάνεις και να προκαλέσεις παρεξηγήσεις κυρίως από την πλευρά του Κριού που έχει γίνει πολύ μαχητικός και ζηλιάρης. Η συγκατοίκηση θα είναι δύσκολη με ένα Παρθένο ή Υδροχόο αλλά αν καταφέρεις και μιλήσεις θα δεις ότι θα είναι όλα πιο εύκολα από ποτέ. Το συναίσθημά σου σε βοηθά να κερδίζεις πόντους και αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Βρίσκεσαι σε δράση αλλά έχεις και την σκέψη στο μυαλό σου ότι κάπου πρέπει να πιάσεις λιμάνι γιατί η τόση ελευθερία όλα τα χρόνια πιθανόν να σε έχει οδηγήσει σε μια εμμονή ότι δεν θέλεις να δεσμευτείς. Αλλά τώρα που αλλάζει το σύστημα θα κάνεις κάποιες κινήσεις που θα δραστηριοποιήσουν το συναίσθημά σου και μπορεί να πιαστείς στην φάκα. Πάντως από εδώ και πέρα ό, τι και να κάνεις θα αναζητάς να βρεις κάποιες σταθερές αξίες οι οποίες θα σε καθορίζουν. Για αυτό ακόμα και στην υπάρχουσα επιλογή σου θα πατήσεις πόδι για κάποια πράγματα που δεν σου κάνουν. Ίσως να το παρακάνεις γιατί θα μεγιστοποιήσεις τα στραβά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Δεν έχεις εκείνη την ηρεμία που χρειάζεται για να σκέφτεσαι και να κάνεις κινήσεις εντυπωσιακές. Τώρα έχεις γίνει κυνηγός και αυτό είναι που σε κάνει να βγαίνεις έξω από τα ρούχα σου. Αν είσαι γυναίκα μπορεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να ζητήσεις εσύ να μπεις μέσα σε μια σχέση. Πλέον δε θα φοβάσαι και θα είσαι πιο τολμηρός/η από άλλες φορές. Χρειάζεται να προσέξεις ακραίες συμπεριφορές γιατί μάλλον δε θα κρατιέσαι και θα ρισκάρεις. Κράτησε και μια επιφύλαξη για την περίπτωση που δεν θέλεις να χαλάσει ό, τι ήδη έχεις φτιάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και πιθανόν ευθύνες που δεν είχες σκεφτεί ότι μπορείς τελικά να τις φέρεις εις πέρας. Η επικοινωνία με ένα πολύ δυναμικό πρόσωπο μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον και να σε βγάλει από μια άλλη ιστορία που στην κυριολεξία σερνόσουν. Όλα είναι θέμα απόφασης. Πάντως θα γίνουν πράγματα ξαφνικά τα οποία πιθανόν να μην μπορείς να ελέγξεις. Από ένα ταξίδι δεν θα βγεις χαμένος/η γιατί θα κερδίσεις μια σημαντική γνωριμία που ίσως την συνδέσεις και με την επαγγελματική σου ζωή. Με τον Σκορπιό υπάρχει ένα πύρινο μέτωπο και θα χρειαστεί και από τις δυο πλευρές προσπάθεια να σβηστεί η φωτιά.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Η Πανσέληνος στις 5 Μαρτίου σε βάζει να κολυμπήσεις στα νερά του άλλου ατόμου αλλά με μια εντελώς άλλη πολιτική. Όσο προχωράς και ανοίγεις τον δρόμο, τόσο πιο ξεκάθαρος/η γίνεσαι στο τι χρειάζεσαι γιατί μερικές φορές είσαι σε μια σχέση επειδή η άλλη πλευρά είναι πιο δυνατή και σε συμπαρασύρει στα δικά της θέλω και ανάγκες. Τώρα όμως οι επιθυμίες σου είναι δυνατές και δεν θα δεχτείς τόσο έντονη επιρροή γιατί έχεις τις δικές σου προοπτικές και τα σχέδιά σου. Αν είσαι με Κριό ή Παρθένο τα πράγματα είναι μεν πολύ ενδιαφέροντα αλλά αντιφατικά γιατί μια δείχνεις ότι σου αρέσει και μια όχι γιατί το εξαρτάς από τις κινήσεις του. Με τον Υδροχόο είστε περισσότερο στο φιλικό επίπεδο αλλά ανταλλάσετε κρυφά μηνύματα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved