Ζώδια και αστέρια: Ελένη Ψυχούλη: Από ορκισμένη εργένισσα, στην πιο ερωτική ανατροπή!

Τι και αν ορκιζόταν η Κριαρίνα δημοσιογράφος ότι θα μείνει εργένισσα, ο Λέων που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της την έκανε, όχι μόνο να αναθεωρήσει όλα όσα υποστήριζε για τον έρωτα, αλλά και να ετοιμάζεται για γάμο!

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Ψυχούλη: Από ορκισμένη εργένισσα, στην πιο ερωτική ανατροπή!

Η Ελένη Ψυχούλη έχει ήδη έναν γάμο στο ενεργητικό της με τον Γιώργο Τζιλιάνο και μαζί του έχει αποκτήσει έναν γιο, που μάλιστα σήμερα είναι 18 χρόνων. Μέχρι πέρσι το φθινόπωρο δήλωνε ότι δεν μπορούσε να είναι σε μια σχέση γιατί δεν άντεχε τη συμβίωση και το να ζούσε σκεπτόμενη για δύο και ήθελε να είναι μόνη της και να βγαίνει με τους φίλους της.
Όλα αυτά όμως πριν συναντήσει τον Λέοντα Κώστα Αγριγιάννη ο οποίος της έκλεψε την καρδιά από τα 10 πρώτα λεπτά!

Με τον διελαύνοντα Ουρανό (ξαφνικός) να κυβερνά τον 9ο οίκο (2ος γάμος) στον 11ο οίκο της (φίλοι, γνωστοί) η Ελένη Ψυχούλη, αν και δήλωνε ότι το κεφάλαιο συντροφικότητα, έρωτας και γάμος είχε κλείσει, μετά τη γνωριμία της με τον Κώστας Αγριγιάννη, που της τον σύστησε κάποιος γνωστός της, ήρθαν τα πάνω-κάτω καθώς τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα!

Με τον διελαύνοντα Δία (επέκταση) κυβερνήτη του 7ου οίκου (σύντροφος) στον 4ο οίκο (κάτω από την ιδία στέγη) -διέλευση που σηματοδοτεί συγκατοίκηση- η παρουσιάστρια μένει ήδη μαζί με το σύντροφό της στο Πήλιο και ετοιμάζονται να παντρευτούν το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με πρόσωπο του ζευγαριού η Ελένη Ψυχούλη ερωτεύτηκε τον χαρακτήρα, το χιούμορ και την ευγένειά του ενώ το γεγονός ότι εκείνος είναι Λιοντάρι με ωροσκόπο Δίδυμο και εκείνη Κριός με ωροσκόπο Δίδυμο κάνει τον συνδυασμό τους καρμικό και απίστευτο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved