Ζώδια και αστέρια: Όσκαρ 2015: Ο οικοδεσπότης Νιλ Πάτρικ Χάρις σχεδόν γυμνός!

Ο πολυμήχανος Δίδυμος Νιλ Πάτρικ Χάρις το έκανε αυτό! Βγήκε σχεδόν γυμνός στα Όσκαρ!

Ζώδια και αστέρια: Όσκαρ 2015: Ο οικοδεσπότης Νιλ Πάτρικ Χάρις σχεδόν γυμνός!

Παρουσιαστής των φετινών βραβείων Όσκαρ ήταν ο Νιλ Πάτρικ Χάρις που, ως Δίδυμος, είναι πολυτάλαντος κι έτσι, εκτός από κωμικός, τραγουδιστής, παραγωγός και σκηνοθέτης, είναι και πεπειραμένος σε αντίστοιχες διοργανώσεις.

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, αφού πέρασε από το κόκκινο χαλί μαζί με το σύζυγό του Ντέιβιντ Μπούρτκα, ξεκίνησε την 87η Τελετή Απονομής των Όσκαρ με το μουσικοχορευτικό νούμερο «Moving Pictures» και μια ντουζίνα χορευτές, με χάρη και γκλαμ παλαιού στιλ.

Όμως στη συνέχεια, με τον διελαύνοντα Άρη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα του να δείχνει μια kinky διάθεση και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα του μέσα από μια καλλιτεχνική ματιά, εμφανίστηκε στη σκηνή των πιο διάσημων κινηματογραφικών βραβείων του πλανήτη μόνο... με το εσώρουχό του!

Ο διευλάνων Ερμής (παρουσίαση) στον Υδροχόο (αλλιώτικη, αντισυμβατική) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία του (διεθνούς βεληνεκούς) ενεργοποιώντας την γενέθλια όψη Δία – Ουρανού (μεγάλη δημοσιότητα) συνέβαλλε ώστε να γίνει ο εκκεντρικός οικοδεσπότης της 87ης Τελετής Απονομής των Όσκαρ που παρακολούθησε όλος πλανήτης να μείνει στη μνήμη του κόσμου ως αυτός που δεν φόραγε τίποτα... εκτός από το εσώρουχό του και τα παπούτσια του φυσικά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved