Ζώδια και αστέρια: Κάτια Δανδουλάκη: Το βιβλίο του Παπαμιχαήλ, η σχέση τους και η αινιγματική στάση της

Μια σχέση μυστική που «ακούστηκε» όταν την αποκάλυψε ο Παπαμιχαήλ σε βιβλίο του! Τι αποκαλύπτει εκείνη;

Ζώδια και αστέρια: Κάτια Δανδουλάκη: Το βιβλίο του Παπαμιχαήλ, η σχέση τους και η αινιγματική στάση της


Με τον σοβαρό και υπεύθυνο Κρόνο, κυβερνήτη του Ωροσκόπου της (η ίδια) στον 7ο οίκο (στις σχέσεις της με τους άλλους), η ηθοποιός δείχνει σεβασμό στις σχέσεις της.

Η Κάτια Δανδουλάκη συνηθίζει να κρατά μυστικά τα θέματα που αφορούν στις σχέσεις της, μη θέλοντας ούτε να προκαλεί ούτε να εκθέτει τους συντρόφους τους, ιδιαίτερα όταν κρίνει ότι επιβάλλεται να μην δημοσιοποιεί τη σχέση τους, όπως δείχνει η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο της.

Από την άλλη, ο Ουρανός (αποκαλύψεις) στον 5ο οίκο (ερωτική ζωή) στους Διδύμους (βιβλία, δημοσιεύματα) δείχνει ότι θα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ζητήματα της αισθηματικής της ζωής.

Κάπως έτσι, πάντα σε όλες τις συνεντεύξεις της μιλούσε για τον άνθρωπο της ζωής της, τον Μάριο Πλωρίτη αλλά δεν είχε υποκύψει να αναφερθεί σε προηγούμενες σχέσεις με συναδέλφους της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της που ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ χωρίς πολλά λόγια είπε: «Με τον Παπαμιχαήλ ο δεσμός μας δεν είχε ακουστεί. Μέχρι που το έγραψε εκείνος στο βιβλίο του. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό που το αποκάλυψε. Εγώ, δεν υπήρχε περίπτωση ν' αναφέρω σχέσεις μου με ανθρώπους οι οποίοι δε θα ήθελαν ν' αναφερθούν».

Με άλλα λόγια με έναν Ωροσκόπο στον Αιγόκερω, τα όρια είναι ιερά για την Κάτια Δανδουλάκη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved