O δυναμικός Άρης στον Κριό και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει στον Κριό από τις 20/2 και θα παραμείνει μέχρι και τις 31/3

O δυναμικός Άρης στον Κριό και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Θα φέρει αρκετές ανατροπές με την δράση του και τον τρόπο που έχει μάθει να κινείται σε αυτό το ζώδιο. Επειδή είναι της φωτιάς δεν θα περιοριστεί να χαϊδεύει αφτιά, οπότε θα υπάρξουν ακόμα και βίαιες αντιδράσεις από άτομα που θα λειτουργήσουν μεμονωμένα ή σε ομάδα που θα δουλέψουν με παρόρμηση πολύ πιο μεγάλη από το κανονικό. Σαν πλανήτης της μάχης και της φωτιάς δεν καταδέχεται να κρυφτεί και να δράσει ύπουλα γιατί δεν αντέχει να περιμένει. Μπορεί να πει ανοικτά τη γνώμη του ή να προσβάλλει άλλους, χωρίς καν να το σκεφτεί. Ξέρεις πολύ καλά τι μπορεί να φέρει ο αυθορμητισμός και μάλιστα όταν συναντηθεί με τον Ουρανό θα δράσει εκρηκτικά και αστραπιαία. Εδώ μπορεί να υπάρχει αδιαφορία για τις συνέπειες γιατί θα υπάρχει βαθιά ανάγκη για κατάκτηση και για ξόδεμα της ενέργειας. Χρειάζεται πάντως προσοχή η δράση του Άρη και για αυτό όποιος γνωρίζει ότι την έχει, να μάθει να την διαχειρίζεται όσο καλύτερα μπορεί.

Κριός
Ο Κριός κάνει τον Άρη να εκφράζεται όσο περισσότερο μπορεί με ελευθερία αλλά και με το θάρρος της γνώμης του. Θα λειτουργήσει άνετα με όλα τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του Κριού. Δεν θα διστάσεις να δράσεις χωρίς να σκεφτείς και θα το κάνεις την ώρα που θα σου έρθει. Το μόνο που θα σε κάνει αρκετά συμπαθητικό/η από αυτή την εγωιστική προβολή είναι ότι στο βάθος της κάθε σου κίνησης δεν υπάρχει ιδιοτέλεια έτσι θα γίνεις πιο ξεκάθαρος/η. Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο γιατί ο Άρης θα κάνει όψεις με τον Ουρανό και εκεί μπορεί να λειτουργήσεις πολύ παρορμητικά σε σημείο υπερβολών από την πλευρά σου. Μια αλλόκοτη σχέση μπορεί να σε ξεσηκώσει και να σε κάνει να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια.

Ταύρος
Θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εσώτερο εαυτό σου και θα ευαισθητοποιηθείς απέναντι σε κάποιες καταστάσεις. Αλλά πιθανόν το άγχος σου να είναι υπερβολικό γιατί μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα τα οποία δεν θα σου αρέσουν. Το περιβάλλον σου θα παίξει θετικό ή αρνητικό ρόλο γιατί εσύ θα ρουφάς οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου. Η έντονη εσωτερική δραστηριότητα μπορεί να εκδηλωθεί ακόμα και με ψυχοσωματικά κι ίσως αποπροσανατολιστείς και δεν ξέρεις τι θα κάνεις την ενέργειά σου. Μπορεί να γίνεις και ένας ντέντεκτιβ αφού θα ψάχνεις να βρεις μέσα από διαίσθηση τον εαυτό σου και την αυτογνωσία σου. Πιθανόν να γίνεις αρκετά κρυψίνους ή να στήνεις χωρίς να το καταλάβεις μηχανορραφίες, επαγγελματικές ή και ερωτικές. Πιθανόν να απομονωθείς για λίγο από την ενεργό δράση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα δουλεύεις.

Δίδυμοι
Θα αναπτύξεις αρκετές φιλοδοξίες και θα έχεις μεγάλες φιλοσοφικές ανησυχίες με στόχο όμως να φανείς σε πολύ κόσμο αφού θα τις διαδώσεις στους άλλους. Θα έχεις βέβαια ένα δυναμισμό και ένα ισχυρό ένστικτο που θα σε δικαιώσει όταν πας να κάνεις αλλαγές σε επίπεδο φίλων και γενικά ιδεών που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα και κυρίως να έρθεις ακόμα και σε επαφή και με μια παγκόσμια ιδεολογία που θα σε εκφράζει. Για αυτό θα βρεις νέους φίλους ή θα επαναφέρεις παλιούς που για λίγο είχατε χαθεί. Πολλά χόμπι μπορεί να ξεκινήσουν και να τα συνεχίσεις και μετά αφού θα σε εκφράζουν και θα είσαι ο εαυτός σου. Η απασχόληση με τα κοινά θα είναι πολύ έντονη και μπορεί να έχεις πάρει τέτοια φόρα που να συζητάς για να συζητάς ,χωρίς τελικά να καταλήγεις κάπου. Η ερωτική συμπεριφορά απέναντι σε ένα φιλικό πρόσωπο ίσως να είναι τόσο δυνατή που στο τέλος θα καταλήξει σε μια πολύ παθιασμένη σχέση.

Καρκίνος
Μπορεί να μπαίνεις σε μια περίοδο που όλα θα κάνουν αμέσως τζιζ και ο λόγος είναι ότι οτιδήποτε αυτή την στιγμή υπάρχει, έτοιμο να χαλάσει, με τον ερχομό του Άρη θα σου δοθεί αναγκαστικά η ώθηση να το τερματίσεις, αλλά δε θα συμβαδίζει κει με την θέλησή σου. Μπορεί να φύγεις κι από μια δουλειά που μέχρι πρότινος φοβόσουν ότι θα χάσεις και τώρα να γίνει πραγματικότητα. Να είσαι έτοιμος/η για παν ενδεχόμενο γιατί αρκετές ισορροπίες θα χαλάσουν, αν και θα δοθούν νέες λύσεις οι οποίες ίσως τώρα να σου φαίνονται τραβηγμένες αλλά τελικά αυτές θα ακολουθήσεις. Θα χρειαστεί να προσέξεις πολύ την σχέση σου με τον Κριό ή τον Ζυγό. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να γίνει κάτι ξαφνικό και να σε αναστατώσει αλλά πολύ πιθανόν να είναι για το καλό σου.

Λέων
Μπαίνεις σε μια νέα και ενδιαφέρουσα περίοδο σε επαγγελματικό αλλά και σε ερωτικό επίπεδο. Οι ιδέες σου μπορεί να γίνουν σημαίες και παντιέρες για κάτι καινούργιο και εσύ θα μπορείς πολύ πιο εύκολα να υποστηρίξεις κάθε τι καινούργιο αλλά και πρωτοπόρο. Το ότι θα έχεις ενέργεια, θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και να κάνεις πράγματα που ούτε καν φανταζόσουν γιατί θα έχεις μεγαλύτερη παρόρμηση οπότε δεν θα παραμείνεις στάσιμος/η. Η επαγγελματική σου κατάρτιση μπορεί να θεωρηθεί αναγκαία και αν έχεις αποφασίσει να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, τώρα θα δημιουργηθούν ευκαιρίες. Ταξίδια πιθανόν να σε συγκινήσουν και να βρεις νέα ενδιαφέροντα. Και να μην θέλεις θα μπεις σε μια φάση που ερωτικά θα είσαι περισσότερο ενεργός/η.

Παρθένος
Θα προσπαθήσεις μέσα από ένα τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτό που έχεις μάθει μέχρι τώρα να διασφαλιστείς γιατί το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει να βρεις τις εσωτερικές σου δυνάμεις με ένα τρόπο αρκετά προκλητικό. Μπορεί να βγει στην επιφάνεια η ανάγκη της διάλυσης μιας συνεργασίας στην οποία εσύ είχες δώσει μεγαλύτερο βάρος και εμπιστοσύνη από ό, τι άξιζε. Εδώ μπορεί να λειτουργήσει μια τυφλή υποσυνείδητη κατάσταση η οποία δεν θα είναι εύκολο να την αποφύγεις αν δεν την εκτονώσεις με κινήσεις που αφορούν ακόμα και στην λίμπιντό σου η οποία θα είναι τόσο πολύ οξυμένη γιατί η ζήλεια και η καχυποψία σου θα είναι πολύ έντονη. Καλό είναι να μην γίνεις αυτοκαταστροφικός/η με κινήσεις που θα κάνεις, είτε οικονομικές είτε πολύ προσωπικές γιατί μπορεί να μην είχες συνηθίσει σαν προσωπικότητα την ορμή που θα αντιμετωπίζεις τα θέματα και θα ενοχληθείς αρκετά. Πιθανόν η ψυχολογία σου να περάσει μια δύσκολη φάση, αλλά αν είσαι διατεθειμένος/η να δεις την αλήθεια θα ξεπεράσεις όλα τα τρέχοντα προβλήματα και του εαυτού σου αλλά και των συνεργατών ή των ατόμων που περιμένεις να πάρεις χρήματα.

Ζυγός
Μπορεί να ξεκινήσουν κάποιες δυσκολίες οι οποίες θα έχουν βάση περισσότερο στην αισθηματική ζωή ή στην επαγγελματική σου συνεργασία. Ο λόγος είναι ότι θα νιώθεις μια έντονη ανάγκη για αμεσότητα στην συντροφική σου σχέση και μια ευαισθησία συγχρόνως στις αντιδράσεις των άλλων ατόμων για αυτό πιθανόν να διαστρεβλώνεις είτε τα λεγόμενά τους είτε τις πράξεις σου. Χωρίς να το καταλάβεις θα καταπιέζεις το άλλο το άτομο και αυτό θα είναι η προσωρινή σου δυσκολία μέσα στην προσωπική σου σχέση. Επίσης όταν συνεργάζεσαι θα νιώσεις ότι οι άλλοι θέλουν να σε υποτάξουν ή να σε αλλάξουν. Μπορεί να σπαταλάς την ενέργεια σου και να έχεις ανάγκη να περνάς απαραίτητος/η επειδή έχεις ανασφάλεια παρότι πιστεύεις άλλα. Γενικά θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η και αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερες θυσίες γιατί θα έχεις την τάση να τα διαλύσεις όλα και μάλιστα εν μια νυκτί. Στην ουσία αναζητάς μια ζεστή αγκαλιά και μια τρυφερή σχέση και ίσως να είναι δύσκολο να το δείξεις.

Σκορπιός
Θα κάνεις ό,τι μπορείς για να βγάλεις την θλίψη από μέσα σου. Μπορεί βέβαια αυτό να γίνει πολύ δυναμικά. Η ανάγκη σου να δουλέψεις θα είναι μεγάλη και πιθανόν να θέλεις να βγάλεις χρήματα με ένα τρόπο υπερδραστήριο. Αλλά θα κάνεις μια γενική ανακαίνιση στον χώρο της καθημερινότητάς σου και αυτό θα σου δώσει καινούργια ενέργεια η οποία θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις όλα τα κακώς κείμενα γύρω σου. Η αλλαγή στην διατροφή σου είναι σημαντική γιατί θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το σώμα σου αλλά και τον ψυχικό σου κόσμο. Για αυτό καλό είναι να ξεφορτωθείς κάποιες σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα τα οποία σε βαραίνουν. Ακόμα και ένα μεγάλο μυστικό που μπορεί να σε έχεις ίσως να βρεις ένα πρόσωπο να το εκμυστηρευτείς.

Τοξότης
Η ιδιωτική σου ζωή μπορεί να μην είναι και τόσο ιδιωτική αφού θα δώσεις μεγαλύτερα δικαιώματα και ίσως κάνεις τρέλες που θα σε φέρουν σε μια εφηβική ή παιδική κατάσταση. Για αυτό θα χρειαστείς ένα μέτρο για να σε κρατάει. Κυρίως τα ερωτικά σου θα εκτοξευτούν στο φεγγάρι γιατί φωτιά εσύ, φωτιά και ο Άρης, θα γίνεις μπουρλοτιέρης/α. Μπορεί να φέρεις τα πάνω κάτω προκειμένου να βρεθείς με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό παίζει μαζί σου και δεν έχει γίνει ακόμα κάτι. Καλό είναι να μην βιαστείς γιατί μπορεί να γίνουν κάποια λάθη από μεγάλη παρόρμηση. Ευτυχώς αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις ένα σημαντικό κράτημα να σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να μην κάνεις κάτι επιπόλαιο και βιαστικό. Θα σε πιάσει το πάθος για τυχερά παιχνίδια ή για ένα ρίσκο επαγγελματικό που κάτι θα σου φέρει πολύ γρήγορα.

Αιγόκερως
Αναμένεται να κάνεις καινούργιες επαγγελματικές κινήσεις, απαλλαγμένες από την τυπική και ψεύτικη λογική. Αν θέλεις πάντως να δοκιμάσεις νέες καταστάσεις πιθανόν να πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάποιες που δεν τραβάνε πλέον. Το πιο δύσκολο και το σημαντικό μαζί είναι ότι κάτι θα ξεκινήσεις με μια ομάδα ατόμων που έχουν ιδέες αρκετά εξελιγμένες ή πρωτοπόρες για τα δικά σου μέτρα και δεδομένα. Μέσα στο σπίτι σου μπορεί να επικρατεί ένταση γιατί θέλεις να περάσεις κάποιες δικές σου γραμμές που θα είναι αρκετά διαφορετικές από τις ήδη υπάρχουσες. Αν μετακομίσεις ή ακόμα και γκρεμίσεις τοίχους θα δημιουργήσεις μια νέα φρεσκάδα στον χώρο. Πιθανόν κάποια καινούργια αντικείμενα να σε ενθουσιάσουν και να πάνε όμως κόντρα στο κλασικό γούστο σου. Η σχέση με τον Κριό μπορεί να δημιουργηθεί ξαφνικά γιατί θα μπει σαν σίφουνας στην ζωή σου.

Υδροχόος
Ο πρωτότυπος και δυναμικός τρόπος σκέψης θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να σκεφτείς ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις στην ζωή σου για να μην βαριέσαι. Πιθανόν να μην κρατηθείς και να πεις αλήθειες που άλλες φορές θα τις κράταγες για σένα. Μια νέα γνώση πιθανόν ακόμα και ψυχολογίας ή παρεμφερής θα σου δώσει την δυνατότητα να ξεφύγεις από το στενά όρια και να δημιουργήσεις νέα πράγματα. Τίποτα δεν θα είναι τόσο πολύπλοκο όπως παλιά και αυτό θα βοηθήσει στο να έχεις απλότητα και συγχρόνως αποτελεσματικότητα. Η αλλαγή ενός αμαξιού θα γίνει ξαφνικά αλλά καθόλου βεβιασμένα. Μια σχέση από μακριά θα σε ενθουσιάσει και θα γίνει πιο σταθερή στην ζωή σου όταν αρχίσετε να δημιουργείτε μια φιλική επαφή μεταξύ σας γιατί εσύ τότε εμπιστεύεσαι πιο εύκολα.

Ιχθύες
Η δυνατότητα να ξεφύγεις από τα στενά όρια και να καταλάβεις κάτι πιο μεγάλο ή ίσως και περισσότερο πρωτοπόρο δεν είναι και τόσο εύκολη γιατί αρνείσαι μερικές φορές να αυτονομηθείς και να κάνεις την επανάστασή σου. Αλλά αν την κάνεις τη φτάνεις μέχρι το τέλος και θα ωφεληθείς αρκετά. Η διάρκεια της σχέσης σου με τον Ζυγό θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα βάλετε τα πράγματα στην σωστή βάση γιατί μπορεί να υπήρχαν αυταπάτες από την πλευρά σου και τώρα να ξυπνήσεις ξαφνικά και να διαπιστώσεις ότι τίποτε δεν είναι όπως το είχες ονειρευτεί, χωρίς να σημαίνει όμως ότι είσαι έτοιμος/η να διακόψεις την σχέση ξαφνικά. Θα ψάξεις πάντως να βρεις καινούργιες πηγές στα οικονομικά σου και θα ξεκινήσεις κάτι νέο με την βοήθεια ενός Κριού.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved