Ζώδια και αστέρια: Τα απίστευτα στο instagram της Ηλιάδη! Της απάντησε «Είσαι π@@τ@ν@»!

Ποιος απάντησε «Είσαι π@@τ@ν@» στην Αγγελική Ηλιάδη;

Ζώδια και αστέρια: Τα απίστευτα στο instagram της Ηλιάδη! Της απάντησε «Είσαι π@@τ@ν@»!

Ο διελαύνων Ποσειδώνας (κομφούζιο, υποψίες) ενεργοποιεί αυτόν τον καιρό, από όψη αντίθεσης, τη γενέθλια δυσαρμονική όψη Ερμή (σκέψεις/ γραφόμενα) με τον Ποσειδώνα (για προσποίηση, υποκρισία, παρασκηνιακές ενέργειες) της Αγγελικη Ηλιάδη.

Με τη διελαύνουσα Σελήνη (διάθεση) στον Τόξοτη (να περιγελάσει, να μεταδώσει μήνυμα) χθες το βράδυ -προς ξημερώματα- η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram που έγραφε, όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr: «Κι ενώ κάποιοι από εσάς νομίζετε ότι τρώμε το θεατράκι σας από τη θέση του κοινού, εμείς βρισκόμαστε ήδη στα παρασκήνια και πίνουμε στην υγειά σας!».

Untitled

Και μπορεί κάποιοι να έλεγαν «Γκντοινννννγκ!» και να αναρωτιόταν τι θέλει να πει η τραγουδίστρια, όμως αυτό δεν συνέβη με κάποιο follower της.

Με τον Ήλιο της (ατομικότητα, ταυτότητα) αυτές τις ημέρες να δέχεται όψη αντίθεσης από τον διελαύνοντα Άρη (επίθεση) στους Ιχθύες (ανεξήγητη, χωρίς φανερό λόγο) ένας διαδικτυακός της φίλος για κάποιο λόγο... εκνευρίστηκε και της έγραψε: «είσαι π@@τ@ν@».

Και πού να μπει και ο Άρης στον Κριό, που κάποιοι δεν θα κρατιούνται για επιθέσεις, και ο Ερμής στους Ιχθύες, που λόγια και γραφόμενα θα ενισχύουν το παρασκήνιο, το κομφούζιο και τους γρίφους αλλά και τις δυσφημίσεις και τη διάδοση αρνητικών μηνυμάτων!

Θέσεις πλανητών που θα «βάλλουν» το ωροσκόπιο της Αγγελλικής Ηλιάδη. Έχουν πολλά να δουν τα μάτια μας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved