Ζώδια και αστέρια: Μαρία Κωνσταντάκη: Το σεξ στο υπόγειο, το πορνό και το… άγαλμα!

Η Μαρία Κωνσταντάκη ως Υδροχόος είναι ανοιχτή και στα πιο ταμπού θέματα!

Ζώδια και αστέρια: Μαρία Κωνσταντάκη: Το σεξ στο υπόγειο, το πορνό και το… άγαλμα!

Με κυβερνήτη του 8ου (σεξ) τον Ερμή (συζητήσεις) στον Υδροχόο (αποκαλυπτικές) δεν διστάζει να αποκαλύπτει ζητήματα από τη σεξουαλική της ζωή γεγονός που εντείνεται από το γεγονός ότι ο ανοιχτός σε δηλώσεις σε θέματα σεξ Ερμή της είναι σε όψη συνόδου με τον Άρη (ευθύτητα, τόλμη) στον Υδροχόο (ανεξέλεγκτη).

Κάπως έτσι, η Μαρία Κωνσταντάκη καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» που παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης, αποκάλυψε ότι το να βλέπει πορνό τη χαλαρώνει ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στα πιο περίεργα μέρη που έχει κάνει σεξ.

«Έχω περάσει και φάση που μπορεί να έβλεπα πολύ πορνό. Μπορεί να έβλεπα και κάθε βράδυ... για να χαλαρώσω να κοιμηθώ αντί να το ρίξω στον αλκοολισμό ή να πιω ένα ουισκάκι» εξομολογήθηκε.

Επίσης, αναφερόμενη στα μέρη που έχει κάνει σεξ είπε «Έχω κάνει σεξ στο υπόγειο του σπιτιού και τότε είχαμε κάνει απολύμανση στην πολυκατοικία και γύρω είχε ψόφιες κατσαρίδες» και πρόσθεσε «Σε δημόσιο χώρο έκανα σεξ μπροστά σε άγαλμα».

Αποκάλυψη που ο Θοδωρής Αθερίδης με χιουμοριστική διάθεση σχολίασε παραφράζοντας τους στίχους γνωστού τραγουδιού του Γιάννη Πουλόπουλου:«Το άγαλμα που σας είδε σας θυμήθηκε;».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved