Ζώδια και αστέρια: Βρεττός: Είναι ο τραγουδιστής τόσο cool όσο λέει σχετικά με τον χωρισμό του;

Τόσο ευγενικός; Δεν ξεσπά; Δεν της τα σούρνει; Ή απλά παίζει θέατρο και μέσα του της κατεβάζει καντήλια;

Ζώδια και αστέρια: Βρεττός: Είναι ο τραγουδιστής τόσο cool όσο λέει σχετικά με τον χωρισμό του;

Μετά τον ξαφνικό χωρισμό του Ηλία Βρεττού με την Ευαγγελία Αραβανή και τις φήμες που τον συνοδεύουν ότι τον άφησε για τα μάτια ισχυρού γόνου εφοπλιστικής οικογένειας, ιδιαίτερα απασχολούν οι δηλώσεις του τραγουδιστή για τον χωρισμό του καθώς ούτε μια φορά δεν έχει βγάλει κακία ή έχει πει άσχημη κουβέντα για την πρώην σύντροφό του σε σημείο που κάποιοι σχολιάζουν ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό ή ότι κάνει πρόβα στο σπίτι στο τι θα πει στις τηλεοπτικές κάμερες.

Εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Βρεττού η παρουσία του Ήλιου του στο ζώδιο της προνοητικής Παρθένου σαφώς και είναι ένδειξη ότι ο τραγουδιστής έχει κατά καιρούς παρατηρήσει πως αντιμετωπίζουν τη ζωή του τα media -και ποτέ δεν σταματά να το κάνει είναι στη φύση του- και δεν βγαίνει στις κάμερες χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει... είναι προετοιμασμένος!

Συγχρόνως, ο Ερμής του, ο πλανήτης της επικοινωνίας, είναι στον θετικό, καλότροπο και ειρηνοποιό Ζυγό δείχνοντας ότι στον γνωστό τραγουδιστή δεν του αρέσει να μιλάει με εμπάθεια, να εκφέρεται για τον άλλον προσβλητικά και γενικά να σκέφτεται με κακία.
Επιπλέον, ο ευγενικός, αβρός και κοινωνικός του Ερμής είναι σε όψη με τον πλανήτη της διαφυγής, τον Ποσειδώνα, δείχνοντας αφενός ότι μπορεί να κρατά για τον εαυτό του όποια σκέψη δεν θέλει να μοιραστεί και αφετέρου ότι μπορεί να «ξεγλιστράει» από τις ερωτήσεις – παγίδες όμορφα, ευγενικά και όσο γίνεται πιο διαλλακτικά!

Η Σελήνη του στον προστατευτικό Καρκίνο (θέση κυριαρχίας) δείχνει ότι βιώνει πολύ εσωτερικά όσα τον πικραίνουν αναπτύσσοντας άμυνες ενώ η παρουσία της στον 9ο οίκο δείχνει ότι διατηρώντας την συναισθηματική του ασφάλεια εξωτερικεύει τα συναισθήματα του και διατηρεί μια αισιόδοξη αίσθηση. Συνάμα, οι θετικές όψεις της με τον ακατάβλητο Κρόνο και τον αναγεννητικό Πλούτωνα, δείχνουν ανθεκτικότητα στις συναισθηματικές δυσκολίες αλλά και ότι γίνεται πιο δυνατός μέσα από αυτές.

Επίσης, ο οίκος των απωθημένων και των κρυφών και πιο σκοτεινών συναισθημάτων, ο 8ος οίκος, είναι στο ζώδιο του ρεαλιστικού, προσγειωμένου και δυνατού Ταύρου, ενώ η κυβερνήτης αυτού, η Αφροδίτη, κάνει ένα υπέροχο πύρινο τρίγωνο με τον καταπραϋντικό και καλλιτεχνικό Ποσειδώνα δείχνοντας ότι ο βαθύς πόνος βρίσκει διέξοδο στην τέχνη αλλά και σε οποιαδήποτε θετική δράση μπορεί να του προσφέρει εσωτερική γαλήνη.

Με αυτά και με αυτά, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Ηλίας Βρεττός μιλά ευγενικά και διαχειρίζεται άψογα τον χωρισμό του όπως δηλαδή ορίζει ο γενέθλιος αστρολογικός του χάρτη.

Όποιος όμως τον αμφισβητεί, μπορεί να κάνει τον αστρολογικό Ηρακλή Πουαρό στον δικό του αστρολογικό χάρτη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved