Ζώδια και αστέρια: Ρένια Λουΐζίδου: Η ξαφνική σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

«Φώναξαν τον άντρα μου, τον είχαν πάει στον ψυχολόγο του νοσοκομείου να τον προετοιμάσουν» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που παρά λίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

Ζώδια και αστέρια: Ρένια Λουΐζίδου: Η ξαφνική σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

«Το χειρότερο που έχεις πάθε σε θέμα υγείας τι ήταν;» ρώτησε ο Θοδωρής Αθερίδης τη Ρένια Λουΐζίδου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» και η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε μια σοβαρή περιπέτεια που κόντεψε να της κοστίσει τη ζωή.

«Έχω πάθει κάτι πολύ σοβαρό με τα έντερα μου. Κατέληξε σε περιτονίτιδα της πυέλου. Από υπερκόπωση κα αφυδάτωση σε καλοκαιρινά γυρίσματα χωρίς νερό, πήγα σε μια τουαλέτα που ήταν κλειστή πολύ καιρό και κόλλησα ένα μικρόβιο που με έστειλε δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο. Τις δυο πρώτες μέρες ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου. Φώναξαν τον άντρα μου τον είχαν πάει στον ψυχολόγο του νοσοκομείου να τον προετοιμάσουν. Πήγαν να με χειρουργήσουν, ήταν διάσπαρτο παντού δε γινότανε, ήταν φρίκη ήταν θρίλερ».

Η Ρένια Λουΐζίδου έχει τον Ουρανό (απρόοπτη) σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επικίνδυνη εξέλιξη) στην Παρθένο (έντερα) ενώ έχει τον Άρη (αναρρωτική ικανότητα) στον Καρκίνο (θέση πτώσης) αλλά και τον Δία (τύχη, αίσια έκβαση) στον Καρκίνο (θέση έξαρσης).

Έτσι, αν και η ξαφνική σοβαρή περιπέτεια της υγείας της επιβαρύνθηκε από την μειωμένη αναρρωτική της ικανότητα, τελικά όμως -ευτυχώς- είχε αίσιο τέλος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved