Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 9 έως 13 Φεβρουαρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχεις κάτι που σε βασανίζει και σε κάνει να παίρνεις τη θέση του θύματος. Αλλά δεν το δείχνεις γιατί δε σου αρέσει να φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Το καλό βέβαια είναι ότι δεν θα κρατήσει για πολύ η λύπηση που νιώθεις για τον εαυτό σου και σύντομα θα εγκαταλείψεις αυτόν τον ρόλο. Γιατί δεν είσαι γεννημένος για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα δημιουργήσεις από μόνος/η σου κάποιες προϋποθέσεις που θα σε βάλουν σε μια καινούργια πορεία ακόμα και μέσα στη σχέση σου. Θέλεις δηλαδή τα πράγματα να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία. Η νέα γνωριμία με το Λιοντάρι στην αρχή σε έβρισκε πολύ αρνητικό/η τώρα όμως κάτι πάει να γίνει πολύ καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχεις έντονα συναισθήματα και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα τα χαλιναγωγήσεις για να συμβαδίσουν με τη λογική πλευρά της ζωής σου. Αν σχετίζεσαι με ένα μεγαλύτερο Τοξότη μπορεί αυτήν τη στιγμή να απέχει ο ένας από τον άλλον γιατί δεν ξέρετε με ποιο τρόπο θα διαχειριστείτε τις ξεχωριστές απαιτήσεις σας. Ο Υδροχόος συνεχίζει να είναι στη ζωή σου, αλλά, τελικά, είτε εσύ δεν του δίνεις ξεκάθαρο στίγμα είτε δεν ανταποκρίνεται πολύ καλά στα δικά σου ερεθίσματα. Και οι δυο δεν επικοινωνείτε σωστά ούτε δεν περνάτε το μήνυμα σωστά ο ένας στον άλλον. Μπορεί να βρεθείτε πάντως με φίλους και τελικά να δείξετε ένα άλλο κοινό πρόσωπο προς τα έξω. Η ιστορία με τον Ιχθύ θα έχει εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ο Ερμής την Τρίτη ορθοδρομεί οπότε θα σταματήσεις να έχεις τόσο εσωστρέφεια και θ' αρχίσεις να μοιράζεσαι αυτά που σκέφτεσαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί πιθανόν το τελευταίο διάστημα να μην ήθελες ν' ανοίξεις τα χαρτιά σου. Δηλαδή, ενώ έδειχνες ενδιαφέρον εδώ και καιρό δεν το έλεγες και δεν έκανες την παραμικρή κίνηση. Πιθανόν μια ιστορία που είναι έντονα συναισθηματική για σένα να έληξε άδοξα, αλλά εσύ μέσα σου να μην το έχεις ξεπεράσει. Ιδιαιτέρως αν έχεις στο μυαλό σου σε έναν Ιχθύ. Με το Σκορπιό ή τον Αιγόκερω το παιχνίδι θα παιχτεί ανάλογα με τη διάθεσή σου, πράγμα που σημαίνει ότι η εξέλιξη της σχέσης είναι κάπως στο χέρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Προσπαθώντας να διαμορφώσεις κάπως την σχέση σου με τον Υδροχόο παραμένεις πολύ διστακτικός/η και δεν κάνεις κινήσεις που ίσως προκαλέσουν κάποιες αντιδράσεις. Οπότε, προτιμάς να έχεις ηρεμία για να μη χαλάσεις καθόλου την ήδη υπάρχουσα αρμονία. Βέβαια, το πιο ωφέλιμο για σένα είναι ότι έχεις στο μυαλό σου πως θα ανεβάσεις την ποιότητα της σχέσης σου με ένα άτομο που ζει σχεδόν μόνιμα στο εξωτερικό. Και πριν περάσετε κρίση λόγω της απόστασης ψάχνεις να βρεις κάτι που θα σας κρατήσεις πολύ δυνατά ενωμένους.

ΛΕΩΝ

leo

Όλα μετράνε αυτή την περίοδο για σένα γιατί υπολογίζεις πολύ περισσότερο το άτομο που είσαι μαζί του. Για αυτό, ακόμα και μοναχική ζωή να περνάς, θα δεις ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα που θα βρίσκεσαι συνέχεια με άτομα που έχουν κάτι το ξεχωριστό για σένα. Με τον Ιχθύ μπορεί να κάνεις σχέδια και για συνεργασία και ως ένα σημείο ευνοείσαι αρκετά, αλλά με όρια και αποστάσεις, αν δε θέλεις να βρεθείτε μακριά ο ένας από τον άλλον. Η αθωότητα με την οποία μερικές φορές αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι το προσόν που σε βοηθάει να αγαπιέσαι και να γίνεσαι απαραίτητος/η σε ένα άτομο που εκτιμάει αυτή σου την αλήθεια. Όσο πάντως υποχωρείς στον Αιγόκερω γιατί τον εκτιμάς σε κάποια πράγματα, τόσο θα προσπαθεί να σου περάσει ορισμένες γραμμές για την οικογένεια και θα διαφωνείς μαζί του/της. Γιατί έχετε μεγάλη απόκλιση στην απόψή σας για τον κοινό τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Νιώθεις μέσα σου ότι μπορεί να έχεις βρεις το άλλο σου μισό αλλά έχεις ένα βαθύ άγχος μην το χάσεις. Αυτά τα συναισθήματα σού προκαλούν ρομαντικές διαθέσεις και, ταυτόχρονα, προσπαθείς να σκλαβώσεις το χρόνο για να μην κάνει χωρίς εσένα μελλοντικά σχέδια που αφορούν την δουλειά του. Αυτό σίγουρα δεν είναι το καλύτερο, αλλά δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί έχεις πάρει αποφάσεις να μην συγκρούεσαι. Αν από την άλλη σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό ένας Ζυγός, τελικά θα βρεθείς μαζί του. Αλλά για να υπάρχουν εξελίξεις θα χρειαστεί ένα γερό ταρακούνημα από την πλευρά σου προκειμένου να καταλάβει ότι μπορεί και να σε χάσει.

Δες σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Μπορεί να ονειρεύεσαι ότι θα συνεχίσεις τη ζωή σου με έναν Ιχθύ, αλλά πιθανόν να μην είναι τα πράγματα τόσο εύκολα γιατί άλλη συμπεριφορά σου είχε δείξει όταν γνωριστήκατε στην αρχή και πιθανόν τώρα να είναι τελείως διαφορετικός/η. Ο Κριός μπορεί να επαναστατήσει αυτήν την περίοδο και αν δει ότι ακόμα η ζωή σου είναι γεμάτη από μοιραίες καταστάσεις, μάλλον θα σε παρατήσει και θα κοιτάξει κάτι να βρει ένα άτομο που δεν θα είναι τόσο μοιραίο αλλά ούτε προβλέψιμο. Αν κρατάς διπλή σχέση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι κάποια στιγμή να ανοίξεις τα χαρτιά σου για να μην επιβαρύνεις τόσο πολύ την καθημερινότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Έχεις ανησυχία γιατί δεν ξέρεις ακριβώς προς τα πού θα σε οδηγήσει η έντονη σχέση με το Λιοντάρι. Τις πιο πολλές φορές υπάρχει μια πολύ παθιασμένη κατάσταση γιατί σου δίνει πολλά και μέσα από την καρδιά του. Αλλά η καταπίεση που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας είναι αυτή που χαλάει όλο το καλό κομμάτι της σχέσης σου. Και μπορεί να είναι και από τις δυο πλευρές γιατί τα συναισθήματα είναι έντονα. Το να βαδίζεις πάνω σε σκοινί τεντωμένο μερικές φορές σε βλάπτει. Το ότι χρειάζεται να βάλεις τη λογική για να μην ξεσηκωθείς από αυτά που νιώθεις για τον Υδροχόο είναι καθαρά θέμα προσωπικής εξέλιξης. Γιατί μερικές φορές μια τέτοιου είδους σχέση μπορεί να είναι αδιέξοδο. Αν δεν μείνετε μαζί ή δεν κάνετε κάτι άμεσα, σημαίνει ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν τελειώσει και από τους δυο σας. Οπότε δεν μπορεί κανείς να περιμένει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν θέλεις να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα, γιατί νιώθεις βαθιά μέσα σου μια αγάπη πολύ έντονη αλλά και πολύ κατευναστική. Για αυτό ακόμα κι αν ακούσεις τη μεγαλύτερη ασχήμια είτε θα την σκεπάσεις είτε θα την εξωραΐσεις. Έχεις μέσα σου περιθώρια αγάπης και συμπόνιας και τώρα σου βγαίνουν στο έπακρο. Σαν απόρροια αυτών των συναισθημάτων η κρίση σου μπορεί να είναι τελείως διευρυμένη. Πρόσεξε όμως γιατί κάποιος άνετα μπορεί να σου πάρει τον αέρα. Με τον Ταύρο ή τον Καρκίνο μπορεί να βρίσκεσαι συνέχεια αλλά κάτι δεν πάει όπως το θέλεις. Μάλλον δεν έχεις υπολογίσει τον παράγοντα κάποιας ξένης επιρροής ενάντια στο άτομό σου, που μπορεί να προέρχεται από πίεση της οικογένειάς του/της. Για αυτό υπάρχει μεγάλος προβληματισμός από το άλλο άτομο αν του κάνεις ή όχι. Αυτό σίγουρα σε εξοργίζει αλλά προς το παρόν έχεις αποφασίσει να κάνεις υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η στάση σου απέναντι σε ένα Ιχθύ είναι πολύ σωστή και για αυτό θα βρεθείς πολύ κοντά του. Οι συνθήκες βέβαια σε βοηθάνε οπότε πιο εύκολα θα σηκώσεις είτε το τηλέφωνο για να του ζητήσεις να βγείτε είτε θα βρεθείτε τελείως τυχαία. Αλλά η επαφή θα γίνει, γιατί θα έχετε πολλά κοινά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μεταξύ σας μια όμορφη σχέση, όπου όλα θα είναι περισσότερο ήρεμα και εύκολα. Με το Λιοντάρι δεν είναι τόσο εύκολη η σχέση γιατί υπάρχει μπόλικος εγωισμός και από τις δυο πλευρές. Με ένα μαγικό τρόπο όταν βλέπεστε ενώ υπάρχουν πολλά να πείτε και να κάνετε, τελικά βρίσκεστε ο ένας στον άλλον απέναντι και δεν μιλάτε καθόλου ή ακόμα χειρότερα μπορεί να τον/την σνομπάρεις. Ο Υδροχόος ίσως σου έχει τάξει πράγματα, αλλά τελικά δε θα σου δώσει ούτε τα μισά από αυτά που είχε υποσχεθεί. Εκεί που χρειάζεται να είσαι απόλυτος/η είναι αν έχετε μαζί οικονομικά θέματα να διευθετήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ο Ήλιος και ο Ερμής που ήδη βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου φέρει μια μεγάλη διάθεση αλλαγής αλλά και ελευθερίας. Για αυτό δεν θα δεχτείς εύκολα κάποιος/α να σε καπελώσει λόγω της διευρυμένης συνείδησής σου. Τουλάχιστον θα ξέρεις τι θέλεις και δεν μπορείς να το στερήσεις αυτό στον εαυτό σου. Είναι τα δώρα που πρέπει να του δώσεις για να έχεις εκείνη την καλή σχέση μαζί του. Το Λιοντάρι τον τελευταίο καιρό σου έχει δείξει καλά δείγματα και προσπαθεί όσο μπορεί να είναι αρκετά συντροφικός/ή. Αυτό βέβαια μπορεί να μη σε ικανοποιεί απόλυτα γιατί κάτι σου λείπει από όλη αυτήν τη σχέση. Τελικά, αυτό που μπορεί να σου λείπει ίσως να είναι η απόλυτη κατανόηση της συμπεριφοράς σου. Αυτό μπορεί να το βρεις περισσότερο σε έναν Τοξότη που θα ξέρει να σέβεται την ελευθερία σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μπορεί να πετάς στα σύννεφα και να μην έχεις κατέβει ακόμα γιατί πιστεύεις ότι βρίσκεις στο διάβα σου άτομα που σου ταιριάζουν. Το μυστικό είναι ότι οι δυο ερωτικοί πλανήτες Άρης και Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου. Οπότε ο ρομαντισμός και η αγάπη θα πάνε μαζί με την κατάκτηση και την ικανοποίηση των αισθήσεων σου. Μέχρι τουλάχιστον την Παρασκευή θα νιώθεις μέσα σου τις δυο αρχές να σε μαγνητίζουν. Το θέμα είναι να μην αμφισβητήσεις τα συναισθήματά σου και τα θεωρήσεις καπρίτσιο που θα σου περάσει. Γιατί με αυτόν τον τρόπο, θα χάσεις μέσα από τα χέρια σου ένα πολύ σημαντικό άτομο που δεν θα μπορεί να σε περιμένει και πολύ καιρό να πάρεις αποφάσεις. Δηλαδή είτε να γυρίσεις είτε να κάνεις κρούση για το τι μέλλει γενέσθαι. Θα φύγει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Γι' αυτό πάρε τα μέτρα σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved