Ζώδια και αστέρια: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ένας Τοξότης μπαμπάς όλο τρυφερότητα

Ο παρουσιαστής των «Καρντάσιανς» είναι και μπαμπάς! Και μάλιστα από αυτούς που δείχνουν ανοιχτά την αγάπη και την τρυφερότητά τους.

Ζώδια και αστέρια: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ένας Τοξότης μπαμπάς όλο τρυφερότητα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας εξωστρεφής Τοξότης που αγαπά να βγαίνει έξω και να επικοινωνεί με του άλλους. Με κυβερνήτη του το Δία στον κοινωνικό και φίλο του socializing και των συγκεντρώσεων ζώδιο του Υδροχόου, του αρέσει να περνά χρόνο εκτός σπιτιού.

Και όταν οι συνθήκες ευνοούν παίρνει μαζί του και τον γιό του, τον μικρό Αναστάση! Με την ενωτική και γεμάτη ενδιαφέρον για τους άλλους Σελήνη στο Ζυγό σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, που συμβολίζει την αγάπη και τα χάδια, ο παρουσιαστής των «Καρντάσιανς» εκδηλώνει με τρυφερότητα την αγάπη του στο γιο του και δεν λείπουν τα χάδια, τα φιλιά οι αγκαλίτσες και ό,τι τους φέρνει πιο κοντά!

Αυτές τις ημέρες με τον διελαύνοντα Ερμή (βόλτες) στον Υδροχόο (εκθέσεις, κοινότητες, χώροι που ευνοούν την κοινωνικότητα) να ενεργοποιεί το αέρινο και κοινωνικό τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης (κοινωνικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις αγάπης) στο ωροσκόπιό του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε με τον γιο του σε έκθεση παραδοσιακών προϊόντων.

Ο παρουσιαστής δεν τον άφησε στιγμή από την αγκαλιά του και μάλιστα όταν ήρθε η ώρα του φαγητού τον τάισε ενώ μια από τις πιο όμορφες στιγμές που αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! ήταν το γλυκό φιλί του παρουσιαστή στο μαγουλάκι του.

Στον αστρολογικό χάρτη του Γρηγόρη Αρναούτουγλου κυριαρχεί το στοιχείο της φωτιάς (εκδήλωση ενέργειας, αγάπης, σκέψεις, δράσεων) και του αέρα (κοινωνικότητα, επαφή, διανόηση) και έτσι στη σχέση του με το γιο του, πέρα από τις εξωστρεφείς δραστηριότητες τόσο τώρα όσο και μεγαλώνοντας, θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην μεταξύ τους επαφή και επικοινωνία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved