Ζώδια και αστέρια: Το ξέσπασμα της Βέφας Αλεξιάδου κατά του Αντώνη Σαμαρά

«Έφυγε σαν τον ποντικό χωρίς λεβεντιά» δηλώνει έξαλλη μέσω Facebook η Βέφα Αλεξιάδου για τον πρώην πρωθυπουργό!

Ζώδια και αστέρια: Το ξέσπασμα της Βέφας Αλεξιάδου κατά του Αντώνη Σαμαρά

Με τον αντιδραστικό διελαύνων Ερμή (λεγόμενα) στον Υδροχόο (ιντερνέτ, ξέσπασμα) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνος της (πολιτικά πρόσωπα) η Βέφα Αλεξιάδου, όχι απλά έκανε την πολιτικής της τοποθέτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook κατά του Αντώνη Σαμαρά, αλλά πολύ εκνευρισμένη τον κατακεραύνωσε με σκληρές εκφράσεις.

Όταν ανήρτησε αυτό το κείμενο στο Facebook που επικρίνει τον Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του να μην παραστεί στην παράδοση – παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου όπως είναι φυσικό όλοι νόμιζαν ότι το έχει γράψει η ίδια. Ο διελαύνων Ποσειδώνας (μπέρδεμα) σε αντίθεση με τον Άρη της (κινήσεις της) ήταν αιτία για να δώσει αυτήν την αίσθηση η γνωστή τηλεμαγείρισσα σε συνδυασμό βεβαίως με το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος (παρανοήσεις σε σχέση με γραφόμενα).

Έτσι, μετά από τη δημοσιότητα που πήρε η ανάρτησης της, η Βέφα Αλεξιάδου έκανε μια διευκρίνιση, «το κείμενο είναι κοινοποίηση ανάρτησης από το προφίλ του ............ (φυσικά συμφωνώ με τα γραφόμενά και για αυτό το κοινοποίησα) διορθώνοντας το κείμενό της, κάνοντας την παραπάνω πρόσθεση.

vefa diorthosi 2901

Ερμής ανάδρομος... λάθη και παρανοήσεις σε όσα λέγονται και γράφονται ως τις 11 Φεβρουαρίου θα είναι στις επάλξεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved