Ζώδια και αστέρια: Εκλογές 2015: Το άγριο «χώσιμο» της Παπαχαραλάμπους στη Χρυσή Αυγή!

Τα «πήρε» η Παρθένος Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παρακολουθώντας τα αποτελέσματα των exit polls και τα έριξε τα «γαλλικά» της.

Ζώδια και αστέρια: Εκλογές 2015: Το άγριο «χώσιμο» της Παπαχαραλάμπους στη Χρυσή Αυγή!

Σε γενικές γραμμές οι Παρθένοι είναι χαμηλών τόνων. Με κυβερνήτη τους τον Ερμή, διακατέχονται από μια αναλυτική διάθεση που μπορεί να γίνει αιτία για μια απλή... νευρικότητα. Για να αρχίζουν να τα «χώνουν» όμως σίγουρα κάτι άλλο «παίζει» στο ωροσκόπιό τους.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, η Παρθένος Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία παρακολουθώντας τα exit polls όταν είδε ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι τρίτη δύναμη, πολύ οργισμένη έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο facebook: «Άντε γ@@@@ου τρίτη δύναμη!!!!».

260115170723 3575

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έχει στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη τον Ερμή (νευρικό σύστημα, εκφορά λόγου) σε σύνοδο με τον Άρη (εκρήξεις, εριστική διάθεση,«μπινελικια») χαρακτηριστική όψη των ανθρώπων που, όχι μόνο είναι ευέξαπτοι, αλλά που όταν τα «πάρουν» γίνονται... αθυρόστομοι.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες ο διελαύνων Άρης (θυμός, εριστική διάθεση) «τσίγκλησε» αυτή την όψη «αθυρόστομης λεκτικής έκρηξης» με γωνία αντίθεσης, και η ηθοποιός μπορεί να μην τα είπε... αλλά τα έγραψε τα «γαλλικά» της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved