Ζώδια και αστέρια: Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Είχε αρχίσει η παράλυση από τα πόδια και ανέβαινε» η εξομολόγηση της Αιγοκερίνας παρουσιάστριας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της!

Ζώδια και αστέρια: Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια ανθεκτική και επίμονη Αιγόκερως! Όμως, όσο είναι παιδί του σοφού και συνετού Κρόνου αλλά τόσο, εξαιτίας της συνόδου του Ηλίου της με τον Ποσειδώνα, είναι και του υπεραισθητού Ποσειδώνα!

Η σύνοδος Ηλίου- Ποσειδώνα καθορίζει σε σημαντικό την ύπαρξη της, αφού καλείται στη ζωή της να γνωρίσει έντονα τόσο την αρνητική όσο και τη θετική πλευρά του Ποσειδώνα ώστε να γίνει πιο ώριμη, σοφή και να εξελιχτεί σε πνευματικό επίπεδο.

Στην αρνητική του έκφανση μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας σχετίζεται με την κατάθλιψη, την παράλυση, τις λοιμώξεις και τις ασθένειες ενώ στη θετική του με την συμπόνια, την αγάπη για τον αδύναμο και τον άρρωστο, την φιλανθρωπία, την ψυχολογία, το χορό και την καλλιτεχνία.

Και οι δύο πτυχές του Ποσειδώνα είναι κομμάτια της ζωής της νεαρής παρουσιάστριας.

Και μάλιστα, με τον αποκαλυπτικό Ερμή στον Υδροχόο καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Αργά» αποκάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν ενάμιση χρονών.

«Όταν ήμουν 18 μηνών πέρασα ένα σύνδρομο που παραλύεις ολόκληρος. Είχε ξεκινήσει παράλυση από τα πόδια και ανέβαινε προς τα πάνω. Ήταν οι γονείς μου διακοπές, τους πήραν τηλέφωνο και γύρισαν άρον άρον. Ήμουν δεκαπέντε μέρες στο νοσοκομείο και οι γιατροί τους είχαν πει ξεκάθαρα να εύχονται ή να προσεύχονται. Ο μπαμπάς μου είχε σχεδιάσει μια τεράστια καρδιά πάνω από το κρεβάτι των γονιών μου με 15 γραμμούλες σαν φυλακισμένος και κάθε μέρα που περνούσε έσβηνε μια γραμμούλα. Σε αυτές τις 15 μέρες δεν ξέρεις πού θα χτυπήσει αυτό το πράγμα» εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Κάποιες φορές οι πιο συμπονετικοί και καλοί άνθρωποι είναι οι πιο ταλαιπωρημένοι και πληγωμένοι γιατί έχοντας βιώσει τον πόνο δεν θέλουν κανένας άλλος να υποφέρει όπως εκείνοι. Και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός, της όψης Ήλιου – Ποσειδώνα στον Αιγόκερω στον αστρολογικό χάρτης της παρουσιάστριας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved