Ζώδια και αστέρια: DWTS 5: Του Πλούτωνα το «γραφτό» ήταν η Νικολέττα Καρρά να αποχωρήσει!

Όταν μιλάμε για Πλούτωνα, μιλάμε για το «αναπόφευκτο», για αυτό που ο άνθρωπος δεν είναι στη σφαίρα της δύναμής του να ορίσει, μιλάμε για αυτό που είναι «γραφτό» για την εξέλιξή του ο άνθρωπος να το ζήσει και η μόνη επιλογή που έχει είναι πώς θα διαλέξει και θα αποφασίσει να το αντιμετωπίσει!

Ζώδια και αστέρια: DWTS 5: Του Πλούτωνα το «γραφτό» ήταν η Νικολέττα Καρρά να αποχωρήσει!

Ο χθεσινός ημιτελικός του πέμπτου κύκλου του «Dancing with the stars» ήταν μια χορευτική αναμέτρηση ανάμεσα σε τρία θηλυκά!

Η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής Μορφούλα Ντόνα και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας μια εκ των δύο θέσεων για την τελική μονομαχία του «Dancing with the stars 5» την 1η Φεβρουαρίου.

Οι δύο που κατάφεραν να περάσουν και θα κονταροχτυπηθούν για το τρόπαιο του «DWTS5» στον τελικό του σόου είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Μορφούλα Ντόνα!

Ο διελαύνων Ποσειδώνας ως από μηχανής θεός έσωσε στο προηγούμενο live την Νικολέττα Καρρά όταν αναμετρήθηκε με την Νίκη Κάρτσωνα. Κι αυτό γιατί, αν και οι δύο «χτυπιόνταν» από την αρνητική επιρροή του επιβλητικού Πλούτωνα (χασούρα, απώλειες) που έδειχνε ότι είναι «μοιραίο» να αποχωρήσουν, μόνο η Νικολέττα Καρρά είχε θεία τύχη (ο διελαύνων Ποσειδώνας σε τρίγωνο με το Δία της) μέσα στα δύσκολα (ο διελαύνων Πλούτωνας σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο, τον Πλούτωνα και τον Βόρειο Δεσμό της).

Στην χθεσινή αναμέτρηση, όμως που καμία από τις άλλες δύο διαγωνιζόμενες, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Μορφούλα Ντόνα, δεν δέχεται «μοιραίο χτύπημα» αλλά οι πλανητικές επιρροές είναι πιο πολύ με το μέρος τους σε σχέση με την Νικολλέτα Καρρά, ήταν προδιαγεγραμμένο ότι η όμορφη Ζυγίνα ηθοποιός θα ακολουθούσε το «πεπρωμένο» που της επέβαλλε ο Πλούτωνας και, παρά τις χορευτικές δυνατότητές της και την αγάπη του κόσμου, θα αποχωρούσε.

Όταν ορίζει ο Πλούτωνας ο άνθρωπος αποδέχεται τη μοίρα του και ανεβαίνοντας στο άρμα της αποφασίσει πως θα την οδηγήσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved