Ζώδια και αστέρια: Τζένιφερ Άνιστον: «Έλα να μας πάρεις…γ@μημ@νε»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την ελληνικής καταγωγής χουλιγουντιανή σταρ να φωνάζει «Έλα να μας πάρεις «γ@μημ@νε».

Ζώδια και αστέρια: Τζένιφερ Άνιστον: «Έλα να μας πάρεις…γ@μημ@νε»

Με βρισιές, μεταξύ σοβαρού και αστείου, τελείωσαν οι «Χρυσές Σφαίρες» για την Τζένιφερ Άνιστον.

Στο τέλος της βραδιάς κάποιος οδηγός ήταν αιτία για να περιμένει η διάσημη σταρ το αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στο σπίτι της.

Με τον Άρη της, τον πλανήτη που δείχνει την πρώτη αντίδραση του ατόμου σε γεγονότα και καταστάσεις, στον Σκορπιό, το ζώδιο που αποδομεί και μηδενίζει πράγματα και πρόσωπα, η Τζένιφερ, συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θέρου, μόλις είδε από απόσταση τον οδηγό φώναξε «Εεε... έλα πάρε μας... γ@μημ@νε».

Ό,τι όμως και να πει η διάσημη σταρ φτάνει ένα γέλιο της σαν μικρού παιδιού για να το ξορκίσει.

Κι αυτό γιατί με τον 3ο οίκο της (επικοινωνία) να καταλαμβάνεται από το εύθυμο και χαρωπό Τοξότη (γέλιο) και μάλιστα με τον κυβερνήτη αυτού, τον Δία, (ευκολία) στο Ζυγό (αποκατάσταση σε οτιδήποτε δεν φαίνεται όμορφο ή καλό ) ακόμα και αν ρίξει τα «γαλλικά» της έχει το χάρισμα εν τέλει αυτά να ακουστούν αστεία και χαριτωμένα όχι σαν να τα έλεγε το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο αλλά η όμορφη, γοητευτική και πολύ... γλυκιά Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved